Zamárdiban szereltünk: rádupláztunk a Deltára

Az elmúlt hónapokban végleg megtapasztaltuk, hogy egy terasz – legyen az bármekkora – kincset ér. Aztán a tavaszból nyár lett, és azt is érezzük, milyen fontos, hogy kellemes árnyékban pihenhessünk, étkezhessünk a teraszon – pont úgy, ahogy mostanra ennek a zamárdi háznak a lakói. Mi kellett hozzá? Delta csuklókaros napellenző, kettő.

Az elmúlt időszakban kétségkívül felértékelődtek a teraszok, egyre-másra látni, hogy az addig elhanyagolt kültéri helyiségek megújulnak: berendezést, növényeket árnyékolót kapnak. A zamárdi család abban kérte a segítségünket, hogy a kert felé néző, hangulatos teraszukat védjük meg a hőségtől, a vakító napsugaraktól. Mivel a ház teljes szélességét elfoglaló teraszon egy ücsörgésre, napozásra használt részt, valamint egy szabad téri étkezőt is kialakítottak, praktikusan két napellenzőt szereltünk fel. A Delta csuklókaros napellenzőt ajánlottuk, és nem csupán azért, mert ez a Rollstar saját fejlesztése! A Delta napellenző épp a nagy teraszok árnyékolásában a legjobb, és mivel a becsukott napellenző csuklókarjait a lehető legprecízebben be tudjuk állítani a helyszíni felszerelés során, kijelenthetjük: a tökéletes megjelenésen túl a tökéletes működésre is garanciát vállalunk.
A technikai paraméterek mellett legalább ilyen fontos a napellenző külleme. Épp ezért a Rollstarnál legalább kétszázféle ponyvatextíliát kínálunk, így nincs lehetetlen: mindenképpen megtaláljuk a ház stílusához és az árnyékolási igényeknek megfelelő, bevizsgált textilt. A zamárdi ház lakói a szürkés-barnás színezetű kőborítást és a modern fekete fémlemezfedést éppúgy csodásan kiegészítő Lumera textilt választották, a drapéria egyenes. A család okosan úgy döntött, hogy védőtetőt is felszereltet a napellenzőknek, méghozzá a fehér homlokzatnak megfelelően fehéret, ami így szinte észrevétlenül teszi a dolgát: védi a feltekert textíliát az időjárás viszontagságaitól. Nem csak az esztétikumról, de a kényelemről és a biztonságról sem mondtak le: mindkét Delta napellenzőt automatizáltuk. Elero NHK VariEco csőmotorokkal és Elero Combio-868 rádióvevővel szereltük fel, olyan típusokkal, amelyek áramkimaradás esetén sem okoznak galibát, mert kézzel betekerhető a ponyvatextília. Ma már csak egy gombnyomás, és hűs árnyékba borul a terasz: a kézben ilyenkor egy Elero VarioTel távirányító kerül.
Nem halogatná tovább az árnyékolást, hogy komfortosabbá tegye az otthoni pihenést? Kérje a Rollstar szakembereinek a segítségét – tervezéstől a helyszíni felszerelésig.

error: Content is protected !!