A nyár a nyakunkon, amikor lengébben öltözünk, kivillannak a delták… Otthonunkat pedig épp ekkor kell „felöltöztetni”, megvédeni a forróságtól. A Delta csuklókaros napellenző a legerősebb napsugaraktól is véd, kellemes hűvösben tartja az erkélyt és a teraszt.

További képeink

A Delta csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának egyik legújabb fejlesztésű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. A napellenző dőlésszöge 0°-45° között állítható az extrudált alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált profilokból gyártott közepes csuklókarok (3) a rejtett acélrugók és sodronykötelek segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40×40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 70 mm (6×2,5 m-ig) vagy 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 45×55 mm extrudált alumíniumprofil. A 65x225x105 mm méretű öntött alumínium felfogókonzol (5) homlokzati, mennyezeti és szarufakonzolos szerelésre is alkalmas. Igény esetén védőtető (1) felszerelhető. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó akrilszövetből, 120 cm széles táblákból varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal, illetve fehér vagy színes porlakkozott profilokkal és öntvényekkel.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5

Max. szélesség: 9 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!