A szalagfüggöny árnyékol, dekorál és reklámoz, így vált az irodák, szépségszalonok, bankok első számú beltéri árnyékolójává. Mára azonban a családi házakban, lakásokban is szívesen látott, modern lamellás árnyékoló. Sokoldalú, praktikus, szeretni fogja!

További képeink

Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az aprómintásig, a poliésztertől a pamut-len keverékéig, az üvegszálas nehezen éghetőtől a high-tech alumíniumig. A trendi terrakotta szalagfüggöny, ananász ill. pasztell árnyalatú gazdag színválasztékú szalagfüggöny-lamellák a hagyományos fehér-bézs színkombinációk mellett a lakások mind kedveltebb korszerű függönyözését teszik lehetővé rendkívül jutányos áron. Tekintse meg mintáinkat!

Alupigmentált bevonatú szalagfüggöny használata mellett vakító napfényben sem tükröződik a számítógép monitora. 

Praktikussága miatt nem véletlen, hogy az irodák elengedhetetlen “felszerelési tárgya” lett a szalagfüggöny. Népszerű árnyékoló nem csak egyenes hanem ferde felületek esetében is. Mivel összehúzott állapotban a lamellaköteg csak néhány centimért foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

Feszített szalagfüggöny készítését is vállaljuk billenő ablakokra ill. ajtókra. Hagyományos kézi működtetés mellett motoros változatban is rendelhető a lamellás árnyékoló.

Digitális fotó, céges embléma, szlogen, stb. nyomtatható a lamellákra. Így igazán egyedivé varázsolható a szalagfüggöny.

A szalagfüggöny szerelési útmutatónk alapján egyénileg is egyszerűen felszerelhető de igény esetén a Rollstar is megoldja a feladatot. A szalagfüggöny vezetősínje tartólemezekkel mennyezetre ill. konzolok segítségével függőleges felületre erősíthetők. Helyét úgy kell kijelölni, hogy a lamellák elfordulását semmi se akadályozza a 45 x 30 mm-es, fehérre színterezett alumíniumprofil karnisban, más szóval sínben található a működtető szerkezet, ami biztosítja a lamellák függőleges tengely körüli forgatását ill. elhúzását. Jóllehet a karnis magassága mindössze 3 cm, beépítéséhez azonban min. 4,5 cm hely szükséges. Ajánlott legnagyobb szélessége 450 cm. Alapáron a mennyezeti klipszes rögzítés ára szerepel. Homlokzati konzolos rögzítés esetén 150 cm-ig 2 db, 151-250 cm szélességnél 3 db, 251-45o cm szélességnél min. 4 db konzolt alkalmazunk. A konzolok: 8, 12, 16 centiméteresek ill. akár 20 cm-ig állíthatók. Ferde karnisú szalagfüggöny legfeljebb 35 fokos dőlésszögig és 250 cm-es karnis hosszúságig kivitelezhető elhúzható és forgatható lamellákkal. E dőlésszög vagy karnis hosszúság felett elsősorban a lamellák forgatása lehetséges, a függöny elhúzása bizonytalan.

A rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat a Rollstar Kft. díjmentesen korrigálja, ha a garanciáis javítás iránti igényt a szalagfüggöny átadását követő 12 hónapon belül bejelentik.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Termék paraméterek
Típus:Normál, feszített, különleges
Rögzítés, szerelés:Homlokzat, mennyezet
Működtetés:Kézi vagy motoros
Kezelés:Jobb oldali kezelés vagy bal oldali kezelés
Gyűjtés helye:Jobbra, balra, két szélére, középre
Szerkezet színe:Alapáron fehér, felár fizetése mellett RAL színválaszték
Lamellaszélesség:127, 90, 63 mm
Mérethatárok:Minimum: 20 cm; Maximum: 5,5 m
Gyártási határidő:kb. 2 hét
Garancia:12 hónap
error: Content is protected !!