Összegyűjtöttük a leggyakoribb árnyékolástechnikai kérdéseket és válaszokat. Ha még több információra kíváncsi, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk.

Mivel a Rollstar árnyékolókat az egyedi igényeknek megfelelő színben és méretben gyártjuk, így raktáron nincs késztermék.

Igen, előzetes árajánlat adását követően igény esetén telefonon előre egyeztetett időpontban keresi fel műszaki szaktanácsadó kollégánk a helyszínt.

Megrendelés esetén a felmérés Budapesten, Siófokon, Balatonalmádiban ingyenes. Budapest, Siófok és Balatonalmádi közigazgatási határán túl 160 Ft/km+áfa (oda-vissza), de min. 2 000 Ft + ÁFA.

Vállalási határidőnk szeptembertől márciusig általában 1-2 hét, de akár rövidebb is lehet. Áprilistól szeptemberig, az árnyékolás csúcsszezonjában a megrendelések számának emelkedésétől függően termékenként változó: 2-4 hét között mozog. A megrendelések azonnali teljesítését nem tudjuk vállalni, hiszen minden Rollstar árnyékoló egyedi igények szerint, méretpontosan készül.

Megrendeléskor nyugta ellenében 50% foglalót kérünk, a fennmaradó összeg kifizetése az árnyékoló átadásakor, illetve felszerelésekor történik.

Ha Rollstar árnyékolót vásárol, jelenleg készpénzfizetés vagy bankon keresztüli utalás lehetséges.

Társaságunknak nem áll módjában hitelt nyújtani.

Igen, a Rollstar vállalja a szakszerű felszerelést, így teljes körű garanciát tudunk nyújtani.

Amennyiben saját maga kívánja felszerelni vagy beépíteni az árnyékolót, úgy a szükséges műszaki adatok és színkód ismeretében a foglaló befizetésével fogadjuk el az írásbeli megrendelést.

A megrendelés lemondása esetén a foglalót visszatéríteni nem áll módunkban, mivel az egyedi árnyékoló visszavételére nincs lehetőség.

Igen, és nem csupán a vidéki bemutatótermeink közelében, hanem az ország egész területén, közvetlenül vagy viszonteladói hálózatunkon keresztül.

Igen, a budapesti, siófoki és balatonalmádi bemutatótermeinkben, valamint központi üzemünkben megtekintheti és kipróbálhatja kül- és beltéri árnyékolóinkat. A napernyőket és napvitorlákat nagy helyigényük miatt csak az újpesti üzem kertjében tudjuk felállítani. Széles termékpalettánk teljes körű bemutatására szintén kizárólag az üzemben nyílik lehetőség. Kollégáink szaktanácsadással segítenek a választásban.

Elsősorban a Balaton mellett jelentkezik erre igény. Műszaki szaktanácsadó kollégánk, Gyánó József (tel.: 06 20 468 6496) rugalmasan áll rendelkezésére.

Igen, a Rollstar a különleges ablakokra is készít belső árnyékolókat. Sablon készítése után pliszéfüggönyt ajánlunk.

Tapasztalatunk szerint a pliszéfüggöny simul bele leginkább a megdöntött üvegfelületbe.

Nem moshatók gépben, mivel a lamellák portaszító anyaggal kezeltek, így csak speciális eljárással tisztíthatók. Kérjük, forduljon tisztítócéghez.

Nem, mivel a textília szennytaszító, illetve vízlepergető bevonattal impregnált, így tisztításuk tiszta vízzel, például kerti tömlő használatával javasolt.

Természetesen vállaljuk új ponyva legyártását és felszerelését is a hibátlanul működő napellenző-szerkezetre. Nézze meg a Rollstar ponyvaválasztékát.

Igen, a lamella méretének és darabszámának ismeretében új lamella rendelhető, így könnyen felfrissítheti a nappali vagy épp a gyerekszoba hangulatát.

Az árnyékolók felszereléséhez – a szerszámokat kivéve – „az utolsó szögig” mindent biztosít a Rollstar. Külső és belső árnyékolóinkhoz szerelési és használati útmutatót mellékelünk.

Igen, amennyiben a Rollstar alkalmazottja szerelte. Rendeltetésszerű használat mellett napellenzőinkre 2 év (Classicra 5 év), egyéb árnyékolóinkra 1 év a garancia.

Igen, külön díjazás ellenében a Rollstar megjavítja az árnyékolóját.

Nem szükséges leszerelni, de javasolt védőtetőt felszereltetni, hogy a feltekert ponyvát még a hólé se szennyezze.

Nem, mivel porszóró műhelyünk minden igényt ki tud elégíteni. A környezettel, a textillel harmonizáló bármilyen színben megrendelhető a szerkezet.

Igen, majd mindegyik típus motorizálható. Az automatizálásról itt olvashat bővebben.

Utólag általában már csak a redőny elé szerelhető fel szúnyogháló, ezért már a redőnyrendelésnél tanácsos a szúnyoghálós változatot, vagyis a Kompakt rendszert választani.

Nem vállaljuk, mert az alkatrészek általában nem csereszabatosak.

Üzemünkben bármilyen alkatrész megvásárolható. Kérje szakembereink segítségét.

error: Content is protected !!