A magyar tulajdonban lévő, 1989-ben alakult Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. a kezdetek óta családi vállalkozásban működik. Mára a kül- és beltéri árnyékolástechnikai termékek teljes vertikumát lefedő gyártókká váltunk: ötven felkészült munkatársunk dolgozik nap mint nap 2000 négyzetméteres modern üzemünkben. Ennek eredményeként több mint 10 000 árnyékolástechnikai termék kerül ki évente újpesti üzemünkből.

Saját fejlesztés alapján, saját öntödei szerszámokkal gyártott hazai vagy import alapanyagokból egyedi igényeknek megfelelően, egyedi méretre készülnek üzemünkben az árnyékolók. Ha kell, a legmagasabb szakmai szintet képviselő külföldi gyártók know-how-ja alapján állítjuk elő a méretpontos árnyékolókat.

Saját porszóró, felületkezelő üzemünk biztosítja a teljes színharmóniát árnyékolója és otthona között. A redőny, a zsaluzia, a napellenző alumíniumprofiljait (a tokokat, karokat, lefutókat) olyan árnyalatban gyártjuk le, ami legjobban illik otthona homlokzatához, nyílászáróihoz, a környezethez.

Varrodánk tapasztalt munkatársnői nem csak a szokásos megoldásokban gondolkoznak, számukra a szabálytalan alakú napvitorlák, az egyedi ponyvatextíliák készítése sem okoz gondot.

Szitázó műhelyünk lehetővé teszi, hogy a napellenző és a napernyő kiváló reklámhordozóvá váljon. Speciális nyomdai kapcsolataink révén a roletták, naphálók és szalagfüggönyök nyomtatásában is számíthat ránk.

Társvállalkozásunk, a Rollstar-LRO Kft. biztosítja a minden igényt kielégítő német, illetve kínai motorokat, vezérléseket. Így teljes körű szolgáltatást kínálunk az árnyékolástechnikai eszközök automatizálásában is.

Bemutatótermeinkben Budapesten, Siófokon és Balatonalmádiban, valamint mintadarabokkal berendezett újpesti üzemünkben működés közben is kipróbálhatja termékeinket.

Az egész ország területén megtalálja képviselőinket, illetve közel 100 viszonteladónk áll rendelkezésére, hogy a lakóhelyéhez közel segíthessünk tanácsadással, helyszíni felméréssel a legmegfelelőbb árnyékolástechnikai eszköz kiválasztásában.

error: Content is protected !!