A szúnyoghálók, rovarhálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is tudunk ajánlani minden igényt kielégítő, műanyag bevonatú, extrudált alumíniumprofilokból készített fix keretes vagy védőtokból ki- illetve lehúzható, azaz mozgatható szúnyoghálót. Továbbá választható a hagyományos ajtókhoz hasonló zsanéros, nyílószárnyú változat, de kínálunk redőnyökkel egybeépítettet is, ún. KOMPAKT típust.

További képeink

Valamennyi szúnyogháló szürke színű, sűrű szövésű üvegszálból gyártott szitaszövet, amely a levegőt és a fényt átereszti, de a rovarok átjutását megakadályozza. Az alumíniumprofil felületkezelés révén alkalmazkodhat a nyílászáró színéhez.

FIX keretes szúnyogháló a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a rovarok elleni védekezésben. A hagyományos formák mellett derékszögű, háromszög vagy trapéz alakú, sőt boltíves keretek is készíthetők.

FIX-AB típusú keretes ablakbarát szúnyogháló acél elfordítható záróelemekkel belülről rögzíthető az ablaktok külső peremére. Csak vízvető nélküli, Standard (négyszögletes), legalább 5 mm peremvastagságú műanyag ablakszárnyra építhető be.

KITTI-K típusú szúnyogháló kiemelt lefutókkal elsősorban ablakra, ritkább esetben ajtóra szerelhető. Egy oldalról működtethető, általában belülről. Működtetéskor a zsinóros lehúzó és a fogantyúk segítségével húzzuk le a hálót, majd a kampós záróprofilba akasztjuk a szintén kampós hálóakasztót. A 41 mm szélességű kiemelt lefutók elegendő helyet biztosítanak külső vízvetők esetén is az akadálymentes mozgatáshoz. A kíméletes működtetést a rugós egységbe épített, rejtett viszkoelasztikus fék biztosítja.Maximális méret: 120 x 240 cm vagy 160 x 160 cm.

KITTI-R típus rugós működtetéssel a legsokoldalúbban használható védőtokos szúnyogháló. A 22 mm vastagságú normál lefutókkal kívülre-belülre egyaránt közvetlenül felszerelhető a termék, bármelyik oldalról működtethető. A hálóakasztó működtetéséhez nincs szükség fogantyúra, így azok nem akadnak be a vízvetőbe. A hálóakasztó zsinórral lehúzható, majd az oldalán lévő horonyba kapaszkodva illetve felső peremével az alsó állásba nyomható, azaz egyszerű kézmozdulattal nyitható-zárható.

MAGNET-N típusú szúnyoghálónak minimális a helyigénye. Amennyiben a fogantyúk mozgását semmi sem akadályozza – sem vízvető, sem az erkélyajtó alakja -, úgy az ajtó tokjára közvetlenül felszerelhető 22 mm normál lefutókkal. Kétszárnyú kivitelnél (maximális méret: 180 x 240 vm vagy 240 x 220 cm) az egyik szárny a kívánt helyen rugós reteszekkel alul-felül rögzíthető, majd a mágnesek egymáshoz rögzítik a hálóakasztókat. Működtetéskor a védőtokból oldalirányban kihúzzuk a hálóakasztóval a szitaszövetet a fogantyú segítségével a mágneses fogadóprofilig vagy a másik hálóakasztóig, ahol azok összezárnak.

ZENIT típusú zsanéros, nyílószárnyú, mágneses rögzítésű szúnyogháló olyan, mint egy hagyományos ajtó. Nyitás után a felső és alsó rugós sarokpánt automatikusan zárt helyzetbe húzza be az ajtót. Maximális mérete: 90 x 240 cm vagy 180 x 210 cm. Tavasszal célszerű a szúnyoghálók csavarkötéseit átvizsgálni, hogy nem lazultak e meg az előző évi használat során. A szitaszövet átvizsgálása, az alumíniumprofilok letörlése mellett ajánlatos a keféket és a lefutókat porszívóval kitisztítani.

A PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ TOLÓAJTÓ minden elvárásunkat teljesíti! Küllemre a pliszéfüggönyre hasonlít, hiszen a háló itt is harmonikaszerűen perforált. A tolóajtót gyerekjáték mozgatni: nyitáskor és záráskor fokozatmentesen megállíthatjuk, anélkül, hogy visszacsapódna, így jóval kényelmesebb és biztonságosabb is a használata. Mivel alul mindössze 5 milliméter magas a vezetősínje – fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető -, ezért észre sem vesszük közlekedés során, a kisgyerekek és a tolószékkel közlekedők számára is ideális.
A pliszé szúnyogháló tolóajtó ablakra és ajtóra egyaránt felszerelhető, de azoknak bizonyára hiánypótló, akik eddig a hatalmas üvegajtóra, teraszajtóra nem találtak megfelelő rovarhálót. A pliszé szúnyogháló ugyanis majdnem három méteres magassággal is készülhet. Záródása kefével ill. mágnessel biztosítható, több elem egymással sorba kapcsolható. Természetes, hogy minél nagyobb a pliszé szúnyogháló, annál nagyobb lesz összehúzott állapotában a háló, de így is elenyésző helyet foglal el az ajtó méretéhez képest. Mivel mindössze 20 milliméter keresztmetszetű helyet igényel a pliszé szúnyogháló, a már meglévő redőny, vagy rács mögé is felszerelhető.

Rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat a Rollstar Kft. 12 hónapon belül díjmentesen kijavítja.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!