A Rollstar sávrolók egy különleges technikai megoldásnak köszönhetően egyszerre látják el a sötétítés és a kellemes, szűrt fényáteresztés feladatát. Egyesíti magában a hagyományos roletta és a beengedni kívánt fénymennyiséget tetszés szerint szabályozó lamellás árnyékolók előnyeit.

További képeink

Tulajdonképpen az egyszerűsége és sokoldalúsága miatt népszerű roletta továbbfejlesztésének tekinthetjük a sávrolót, amely a modern és látványos megoldások kedvelői körében különösen nagy sikerre számíthat. A sávroló egy olyan árnyékoló, ahol nem egy, hanem két textília mozog párhuzamosan egymás mögött, amikor felhúzzuk, illetve leengedjük. Az anyag sajátossága, hogy az 50 mm-es hálószerűen átlátszó és a 70 mm-es nem átlátszó szövet csíkok vízszintesen váltogatják egymást. A változtatható árnyékolását az egymás előtt mozgó két réteg pozíciója teszi lehetővé, az egyik végét a védőtok hátsó oldalához befűző szállal rögzítjük, míg a másik vége a nútos alumíniumhengerre tekeredik fel. A textilen belül lévő forgó nehezékcső a feszítést biztosítja, ezáltal segíti az árnyékoló mozgatását. Tekintse meg mintáinkat.

Az otthoni felhasználáson túl irodákban, szépségszalonokban, vendéglátóhelyeken, egyszóval mindenhol megállja a helyét, ahol helytakarékos, praktikus és esztétikus beltéri árnyékolóra van szükség. Ott is sikerrel bevethető, ahol még a szalagfüggöny lamelláinak akadálymentes elfordulására sincs elegendő hely. A sávroló ugyanis fölszerelhető a nyílászáró fölé, az oldalfalra, a mennyezetre, de magára az ablak-, illetve ajtókeretre is. Ami a méreteket illeti, széles tartományban gondolkodhat, olyannyira, hogy 2,8 méter széles és ugyanilyen magas sávrolót is el tudunk Önnek készíteni, hogy a panorámaablakot is hazai gyártású, méretpontos sávrolóval árnyékolhassa, és ezzel egységessé tegye ablakainak megjelenését. Ha kell, a sávroló textíliái sötétítőfüggönyként teremtenek intim hangulatot, és a sűrű szövésű sávok kizárják a zavaró fénysugarakat, és ha kell, épp olyan állásban is beállíthatjuk az egymás mögött mozgó textileket, hogy azokon a fényáteresztő sávok kerüljenek egymás mögé. Ha pedig az kell, hogy semmi ne takarja el az ablaküveget, akkor a sávroló teljesen fölhúzva diszkréten megbújik a tokjában.

Mozgatását a rolettához és más egyéb beltéri árnyékolóhoz hasonlóan megtehetjük kézi, gyöngyláncos kialakítással, de a sávroló modern megjelenéséhez illően korszerű automatikával is felszerelhetjük. A legnagyobb mérettartományban azonban már csak csőmotorral (ajánljuk a német, minőségi Elero motorokat) lehet működtetni. A motorizált változatokat fali kapcsolóval vagy távirányítóval is működésbe hozhatja, és ha tökéletes kényelemre vágyik, akkor úgy programozzuk be Önnek a rendszert, hogy egy időben több sávrolót is működtethessen. Így reggel a nappaliban és a konyhában egyszerre teremthet kellemes fényviszonyokat a kávézáshoz, míg este nyugodtan élvezheti otthona intim nyugalmát.

Felhívjuk a szíves figyelmet arra, hogy a textil szélessége mindig 4-6 cm-rel kisebb, mint a szerkezet – a működtetés, a vezetések és az oldalirányú játék miatt. Rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat, a felszerelést követő 12 hónapon belül garanciálisan, azaz díjmentesen kijavítjuk.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!