Logisztikai, hőtechnikai és esztétikai kihívásoknak egyaránt tökéletesen megfelel a napernyő, így a legpraktikusabb kültéri árnyékolóként vonult be a köztudatba. A KY-Rimini, a gigantikus KY-Grande és az állítható fejű, oldalkaros Rialto, a Rollstar egyedi gyártásban készülő napernyői komfortosabbá teszik a mindennapokat.

További képeink

Napernyőtípusok

KY-Rimini és a KY-Grande középen oszlopos-teleszkópos kivitelben készülő napernyők, amelyek szerkezetét alapáron fehérre, 15%-os felár ellenében a RAL-színskála bármely színére porszórjuk.

KY-Rimini: szerkezete 60 milliméteres oszloppal készül. Ponyvaméretei: 3, 3,5 és 4 méter átmérőjű körponyva, valamint 3×3, 3×4, 3,5×3,5 és 4×4 méteres négyzet, illetve téglalap.
KY-Grande: 100 milliméter átmérőjű oszloppal gyártjuk e típust, ami stabil alapot ad a legnagyobb ponyvatextíliának is. Ponyvaméretei: 5, 6, 7, 8 méter átmérőjű körponyva, a négyzet vagy téglalap alapú 4×4, 4×5, 4×6, 5×5, 5×6, 6×6 méteres mérettartományban. Kézi húzórúddal könnyedén mozgatható.

Rialto konzolos szerkezetű napernyő, elfordítható ponyvával. Azzal, hogy nem középen van a tartóoszlop, tökéletesen kihasználható a napernyővel árnyékolt terület, nincs holt tér. Az elegáns Rialto a nap járásához igazítható ernyővel nyeri el tökéletes komfortját. Kézi hajtókarral könnyedén nyitható-zárható.
Ponyvaméretei: szögletes, 3 x 3, illetve 3 x 4 méter, ami alatt 8-10 fő is kényelmesen elfér.

A húzórúddal illetve hajtókarral működő napernyők legnagyobbikát is zökkenőmentesen működtethetjük, különösebb erőkifejtés nélkül, így a család női tagjai és a nagyobb gyermekek is könnyűszerrel és teljes biztonsággal kezelhetik.

Mobil vagy fix napernyő
Ha napernyőről van szó, a legfőbb előnyt abban látjuk, hogy nem feltétlenül szükséges helyhez kötni, vagyis fix talpon rögzíteni, így maximálisan mobil az árnyékoló. Ehhez mérten fontos, hogy viszonylag könnyű legyen, ugyanakkor kellően stabil szerkezet gondoskodjon a biztonságos használatról.
Mobil talp: acéllap, illetve betonlapokkal kombinált acélkeretbe helyezzük a napernyőoszlopot.
Fix rögzítés: betonba csavarozott hegesztett acéllemezzel, vagy a terepszint alá süllyesztett betonegységhez csavarozott csőhüvellyel. A napernyő tartóoszlopa egyszerűen kiemelhető a rögzítésből, tehát használaton, illetve szezonon kívül védett helyen tárolható.

A napernyő ponyvatextíliája
Napernyőink kizárólag bevizsgált, kitűnő minőségű ponyvatextíliával készülnek, hiszen a textília „dolgozik“ a verőfényben, esőben. A jó napernyőtextília színtartó, szennytaszító, fokozott víztaszító tulajdonságokat mutat, és UV-stabilizált, ami kettős előnnyel is jár. Egyrészt nem fakul ki a textília, másrészt pedig kiszűri a bőrre, szemre káros UV-sugarakat.

A napernyő mint reklám
Vendéglátóhelyek, hotelek nyitott területén a napernyő kreatív reklámhordozóvá válhat. A már messziről csalogató logó, szlogen, telefonszám, egy divatos motívum vonzó marketingfogás. Szitázással, címfestéssel vagy digitális technológiával kerülnek a napernyő ponyvájára a kívánt marketingelemek .

A napernyő ápolása
A napernyő ápolása, tisztítása – köszönhetően a jó textíliának -, igazán egyszerű művelet: locsolótömlő, semleges mosószer és puha szivacs szükséges csupán hozzá. Fontos, hogy bármennyire is stabil felépítésű a napernyő, nyitott állapotában a nagy vihar, zivatar könnyen belekapaszkodhat, és kárt tehet benne. Ilyenkor be kell csukni.

Ponyvacsere
Gyártóként a rugalmasságban és a vevőorientált szolgáltatásokban hiszünk. Így lehet, hogy egy korábban vásárolt, hibátlan szerkezetű napernyőt nálunk könnyen megújíthat, felfrissíthet ponyvacserével, ha időközben másik homlokzatszínt kapott az otthonunk, vagy egyszerűen szeretjük a változatosságot és a mindig megújuló szépet.

Termék paraméterek
Típus:Rialto, KY-Rimini, KY-Grande
Rögzítés, szerelés:Fix vagy mobil talppal
Működtetés:Hajtókaros
Szerkezet színe:Fehér, RAL
Ponyva színe:Alapáron egszínű vagy mintás felár fizetése mellett
Mérethatárok:Átmérő 3 m-től 8 m-ig, illetve 3×3-tól 6×6 m-ig
Gyártási határidő:kb. 2 hét
Garancia:12 hónap

Rendeltetésszerű használat mellett az esetleges hibákat a Rollstar Kft. 12 hónapon belül díjmentesen javítja.

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!