A duo-pliszé a pliszé kétrétegű változata. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél egyaránt alkalmazhatók. Összehasonlítva a pliszével, a duo-pliszé előnye, hogy a zsinórzat rejtve marad. Az esztétikai élmény zavartalan.

További képeink

A pliszírozott textíliából készülő, harmonikaszerűen záródó belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra erősítve vagy a fal síkja előtt egyaránt használható. A pliszírozott, portaszító, műszálas textília megszűri vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is. Az árnyékolandó feladatnak megfelelően ajánlunk áttetsző vagy teljes sötétséget biztosító textíliát. A duo-pliszét 4 féle áttetsző pasztell színben és két különleges, ezüstös hővisszaverő felülettel ellátott fényzáró változatban kínáljuk. A textília méhsejt alakú levegőcellái rejtik el a merevséget biztosító zsinórzatot. Jó hőszigetelő és hangelnyelő tulajdonságú.

A textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumprofilba csúsztatott műanyagprofilhoz van hozzáerősítve. Alapáron az alumíniumprofil fehér színű, de felár fizetése mellett a textília vagy az ablakszárny színével megegyező színűre porszórhatjuk üzemünkben. Így tökéletes összhang érhető el.

A duo-pliszé mozgatása zsinórral, fogantyúval (bukó-nyíló ablaknál vagy döntött felületnél) és gyöngylánccal történhet. A duo-pliszé motoros működtetése is lehetséges. Magasan elhelyezett duo-pliszé mozgatásához azonban rudat ajánlunk.

Rendeltetésszerű használat mellett keletkező hibákat a Rollstar Kft. díjmentesen korrigálja, ha a garanciális javítás iránti igényt a duo-pliszé átadását követő 12 hónapon belül jelzik.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!