Pest közelében szereltünk: légies napvitorlák

A néhány év alatt szép karriert befutó napvitorlák sikertörténetét folytatjuk ezzel a munkánkkal. Nem is egy, hanem három légies napvitorlát készítettünk a családi ház teraszaira, épp akkorákat és épp úgy, ahogy azt csak a napvitorlákkal lehet megoldani. Az ügyfél lerajzolta, mi megterveztük, legyártottuk és felszereltük a napvitorlákat!

A napvitorlákban a legnagyobb potenciált az jelenti, hogy az első látásra leglehetetlenebbnek tűnő szűk helyek, szokatlan formájú teraszok, félköríves balkonok is praktikusan és esztétikusan árnyékolhatók a segítségükkel. Nem csoda hát, ha a napvitorlát annyira kedvelik a kreatív és látványos kültéri árnyékolást keresők. Van, aki vázlatrajzokkal érkezik hozzánk, hogy gyártsuk le egyedi napvitorláit – így történt ez ennek a vízparti háznak az esetében is.
Mi történik ilyenkor? Az ügyfél skiccei alapján megtervezzük a napvitorla formáit és természetesen azt is, hogy milyen pontokon fogjuk rögzíteni a ház homlokzatán, illetve milyen és hány Idea oszlopot helyezünk el a teraszokon, a kertben. Amikor elkészül a terv, végigbeszéljük a megrendelővel, legyártjuk a napvitorlákat, felszereljük, és együtt örülünk a sikernek.

Ezúttal két trapéz és egy háromszög napvitorlát készítettünk, amelyek dőlésszögét az Idea oszlopokhoz rögzített rozsdamentes húzókarokkal lehet szabályozni – egyszerűen, a Nap járásának megfelelően. Fontos volt, hogy minél kevesebb oszlopot kelljen telepíteni a kertbe, ezért igyekeztünk a napvitorlák rögzítési pontjait közös helyre, közös oszlopra telepíteni. Mit jelent ez? Két húzókart szereltünk egy oszlopra. Amikor a napvitorla textíliájának kiválasztását egyeztettük, szinte nem is volt kérdés, hogy az S-Net csontszínű ponyvatextíliájából készülnek az árnyékolók, ami csodásan illik a házhoz és a szürke spalettákhoz, a terasz épített bútoraihoz. Az S-Net textília speciálisan a napvitorlák textilje: ultrakönnyű, szépen feszül, átjárja a szellő, mikrohézagos kivitelének köszönhetően a nagy esőtől sem kell félteni.
Megújult honlapunkon sok-sok szép referenciaképet talál napvitorlákról, böngésszen, inspirálódjon – akár rajzoljon – , és keresse fel a Rollstart! Segítünk a megvalósításban!

error: Content is protected !!