Nagyaron is ott vagyunk: a Luby-kastély napellenzői

Hallott már a rózsakirályról, Luby Gézáról? Nos, ez a nemes ember nem elégedett meg azzal, hogy egy pompás kastélyt építtet a családjának: kialakított egy még pompázatosabb rózsakertet is. A klasszicista épület legújabb díszei a Rollstar napellenzők.

Gyere velünk Nagyarra, a szatmári faluba, ahol a kis Túr siet a Tiszába. Ez az idilli környezet ad szép kulisszát a Luby-kastélynak, amely felújításának köszönhetően egy csapásra vonzó kirándulóhellyé vált. Persze, hiszen ki ne szeretne visszarepülni az időben, és betekintést nyerni abba, hogyan is élhettek egykor a nemesek? A kastély a termeiben berendezett interaktív múzeumon túl is tartogat érdekességeket, sőt! Az épületet pompás rózsaliget öleli körül, a közepén szökőkúttal, de van itt trópusi pálmaház és a kertben szabadon sétálgatnak a pávák. De mit tehet a látogató, aki megfárad a tikkasztó nyáron napon? Leül a kastély éttermének teraszán, hogy megigyon egy frissítőt és megkóstolja a rózsakirály mesterfogásait, kedvenc ételeit. És itt jövünk mi, pontosabban a napellenzőink!
Szép feladat volt a klasszicista épülethez illő, de a mai kor elvárásainak megfelelő napellenzők legyártása, szerettük ezt a kihívást! Mivel a nemeseknek mindenből a legjobb jár, a tervezés során stílszerűen a homlokzattal tökéletesen összhangban lévő színekre esett a választás. Így lett kék Lumera Artic napellenző ponyvatextília, amelyet BOX típus esetén kivételesen klasszikus hangulatú drapériával egészítettünk ki. A szerkezet a legmagasabb minőségű, RAL porszórt, tokozott kivitel, hogy minden részlet tökéletes legyen. Az idők szavának és a kényelemnek engedve Elero SunTop csőmotor dolgozik a napellenzőkben, így távirányítóval ki-, illetve feltekerhetők a napellenzők.
Talán ez a projekt is jól példázza, hogy a Rollstar minden stílusban otthonosan mozog és minden árnyékolási feladatra megtalálja a legjobb megoldást. Nem hiszi? Járjon utána: kérje tanácsunkat, segítségünket, ha árnyékolna.

error: Content is protected !!