Modernebb vonalakkal, kecses, mégis erős felépítésben kínáljuk a kültéri napárnyékolók egyik legnépszerűbb típusát, a tokozott napellenzőinket. Minőség iránti elkötelezettségünk változatlanok maradtak, a végeredmény, a méretre gyártott tokozott napellenző viszont még mutatósabb lesz, mint korábban.

További képeink

BOX 250

A BOX 250 tokozott könnyű csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyben a védőtok két egymásba záródó extrudált alumíniumprofilja becsukott állapotában (1) nemcsak a ponyvát, hanem a csuklókarokat is védi. A napellenző dőlésszöge 10°-70° fok között állítható a végegységben lévő alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és asszimetrikus sajtolt profilokból gyártott könnyű csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A védőtok 140×125 mm extrudált „G” alakú alumíniumprofil, elől 40 mm magas merevítőbordával, a végegységekhez acélcsavarokkal rögzítve. A ponyvahenger 70 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 75×125 mm extrudált alumíniumprofil. A 2 db 90×135 mm méretű felfogókonzol (5) homlokzati vagy mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 m

Max. szélesség: 4,5 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!


BOX 300

A BOX 300 tokozott csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyben a védőtok három egymásba záródó extrudált alumíniumprofilja becsukott állapotában (1) nemcsak a ponyvát, hanem a csuklókarokat is védi. A napellenző dőlésszöge 10°-70° között állítható a végegységben lévő alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és asszimetrikus sajtolt profilokból gyártott közepes csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A kétrészes védőtok 150×140 mm extrudált „G” alakú alumíniumprofil, elől 100 mm magas merevítőbordával, a végegységekhez acélcsavarokkal rögzítve. A ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 80×130 mm extrudált alumíniumprofil. A 2 db 130×135 mm méretű felfogókonzol (5) homlokzati vagy mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 m

Max. szélesség: 5 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!


BOX 350

A BOX 350 tokozott csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyben a védőtok három egymásba záródó extrudált alumíniumprofilja becsukott állapotában (1) nemcsak a ponyvát, hanem a csuklókarokat is védi. A napellenző dőlésszöge 10°-70° között állítható a végegységben lévő alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és aszimmetrikus sajtolt profilokból gyártott villás csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A kétrészes védőtok 150×145 mm extrudált „G” alakú alumíniumprofil, az alsó kettősfalu, elől 45 mm magas merevítőkamrával, a véglapokhoz acélcsavarokkal rögzítve. A ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 80×130 mm kettősfalu extrudált alumíniumprofil. A 2 db 130×135 mm méretű univerzális felfogókonzol (5) homlokzati vagy mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 2,5 – 3 – 3,5 m

Max. szélesség: 6 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!