Újdonság: napellenző katalógusunk a neten

Napellenző és napellenző között óriási különbségek vannak – és most itt nem a minőségre kell gondolni, sokkal inkább azokra a minőségi megoldásokra, amelyektől egy napellenző egyedi és a helyszíni adottságoknak megfelelő lesz. A jó választás tehát kulcskérdés, ha hosszú távú, értéknövelő döntést szeretnénk hozni. Online katalógusunkban összefoglaltuk Önnek a Rollstar napellenzőket, hogy segítségünkkel rátaláljon az igazira!

Tudta, hogy van olyan napellenző, amit kifejezetten kis erkélyekre találtunk ki? És azt, hogy van olyan, amit nagy terület árnyékolására szánunk, ezért extra szilárd, mégis könnyed? És azt, hogy tokozott változatban is létezik csuklókaros napellenző?

Ne szegje kedvét, ha három nemmel válaszolt. Ezért állítottuk össze a letölthető napellenző-katalógusunkat, amelyet bármikor végigböngészhet, ha napellenző vásárlása előtt áll. Katalógusunk segítségével közelebb kerül ahhoz, hányféle kérdést érdemes végiggondolnia és mérlegelnie a lehető legmegalapozottabb döntéshez. Érdemes a katalógus mindegyikét átfutni, mert mindben egységesen feltüntettük, hová ajánlja a napellenzőt a Rollstar, milyen csuklókarokkal és billentőszerkezettel gyártjuk az adott modelleket, azt is részleten leírjuk, hogyan lehet felszerelni, és természetesen a legnagyobb méretét és működtetési lehetőségeit is megadjuk. Mindezek tökéletes kiindulópontot adnak a döntéshez, így nem csak a szemet gyönyörködtető textilválasztékot, hanem a műszaki tartalmat is figyelembe véve választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb árnyékolót.

Gyártóként azt is fontosnak tartjuk elmondani, ami a saját fejlesztéseinknek köszönhetően teszi jobbá a Rollstar napellenzőket. Sőt, egyedülállóvá, hiszen például az általunk beszerelt billentőszerkezet nem csak a napellenzők dőlésszögének az állítására alkalmas, hanem azt is biztosítja, hogy a napellenzőt milliméterpontosan be tudjuk állítani a helyszínen – és ez elengedhetetlen a hibátlan üzemeltetéshez.

Persze azt is tudjuk, hogy el lehet veszni a részletekben, ezért ha kérdése van, keresse meg a Rollstar szakértőit vagy viszonteladó partnereit, hogy segíthessünk. Reméljük, szívesen olvasgatja letölthető napellenző-katalógusunkat, amit terveink szerint további népszerű árnyékolótípusainkkal tovább bővítünk.

error: Content is protected !!