Rollstar a brit nagykövetségen

A munkánk izgalmas részéhez tartozik, amikor olyan helyekre juthatunk be, ahová magánemberként kevés esélyünk volna. Ilyen például a brit nagykövetség illusztris épülete is, ahol most már Rollstar napernyők alatt hűsölhet a nagykövet és vendégsége. Kukkantson be Ön is a nagykövetség teraszára velünk!

A nagykövetség fontos szimbolikus intézmény, és ennek megfelelően nem akármilyen épületben talál helyet. A brit nagykövet lakhelyét a klasszikus eleganciája miatt csodálhatjuk, amihez egy picit a Rollstar is hozzájárult a napernyőivel. Már elképzelni is igazán izgalmas, milyen méltóságok hűsölhetnek a nyári partik, fogadások és egyéb események alkalmával a napernyőink alatt. Hogy miért választották a nagykövetségen a napernyőt árnyékolóként, arra könnyű válaszolni, hiszen az egyik nagy erénye a mobilitás, így mindig éppen oda állíthatók, ahol szükség van rájuk. A mobil változatok stabilitásáról acéllap vagy acélkeret, és az utóbbiakra helyezett betonlapok felelnek, így biztos, hogy nem dől el a napernyő. Ha biztosan tudja, hol lesz a legjobb helye a napernyőnek, akkor a fix rögzítést is kérheti a Rollstartól. Ekkor a térbetonba csavarozzuk a napernyő tartóoszlopát, illetve a földbe betonozzuk.

A napernyő annak is köszönheti a kedveltségét, hogy széles mérettartományban és többféle konstrukcióban létezik, a ponyvája kör, négyzet és téglalap formát egyaránt ölthet. A változatos alakjukon kívül a Rollstar napernyők között van középen oszlopos-teleszkópos kivitelű napellenző, és van egy olyan konzolos szerkezetű napernyőtípus is, aminek nem középen van a tartóoszlopa. Ezzel a praktikus megoldással a Rialto napernyő alatt tökéletesen kihasználható minden négyzetcentiméter, ráadásul elfordítható a ponyvája, így a nap járásához igazítható. A Rialto mellett a KY-Rimini és a legnagyobb területet árnyékoló KY-Grande napernyőikről is készítettünk videót, hogy rögtön meg is nézhesse mindet működés közben.

Sokszor emlegetjük, mennyire fontos, hogy a ház, a lakás stílusához illeszkedjenek az árnyékolástechnikai termékek. Nem volt kérdés, hogy a brit nagykövet is figyel az apró részletekre. Az örök eleganciát megtestesítő hófehér napernyők mellett döntöttek, ami az angol hidegvérhez és méltósághoz, valamint a klasszikus épülethez egyaránt illik.

error: Content is protected !!