Napellenző egy elégedett vásárlónknak

Először szúnyoghálókat és zsaluziákat gyártottunk a nyaralóra, azonban a felújítás egy újabb fázisában idén visszatért hozzánk a tulajdonos, és azt kérte, hogy készítsünk napellenzőt a teraszra. Felmértük, megterveztük, legyártottuk és felszereltük. Különleges és egyedi lett. Mutatjuk, miért.

Mindig örülünk, amikor egy újabb elkészült árnyékolóval bővíthetjük online referenciáink körét, mert az mindennél meggyőzőbben mutatja, hogy nincs két egyforma Rollstar árnyékoló, csak méretpontosan az igények szerint gyártott, egyedi árnyékolástechnikai termékek, legyen szó az utóbbi idők nagy kedvencéről, a mindent megoldó napvitorláról vagy épp a beltér nagy Jolly Jokeréről, a pliszéfüggönyről.

Ezúttal egy különleges napellenzőt hoztunk, amelynek tulajdonosa a megbízhatóság és a minőség mellett ugyanolyan fontosnak tartotta, hogy az árnyékoló harmonizáljon a nyaraló lakrészeivel. A Rollstar egyik legnépszerűbb és a legerősebb csuklókarral rendelkező Classic napellenzőt szabta egyedire ehhez. Hogyan? Habár a napellenző szerkezete alapáron mindig fehér, de porszóró üzemünkben a RAL színskála megannyi árnyalata közül választhat, ha szeretné a ház homlokzati képéhez vagy épp a beltérben megjelenő, markáns színvilághoz igazítani az árnyékolót. Ez esetben a szerkezetet és a feltekert ponyvatextíliát óvó védőtetőt feketére porszórtuk. A különböző árkategóriákat és stílusokat képviselő, több mint kétszázféle napellenző textilünk közül szintén egy különleges típusra esett a választás. Amikor néhány évvel ezelőtt a hazai piacon elsőként megkaptuk az osztrák gyártótól, a Sattlertől a jogot, hogy kiemelt partnerként ajánlhassuk a Landscape textíliákat, tudtuk, hogy fontos lépést tettünk annak érdekében, hogy a design iránt fogékony vásárlóink elképzeléseit is maradéktalanul megvalósítsuk. Ez a ponyva egyébként olyannyira sikeressé vált Európa-szerte, hogy a Sattler a kezdeti hat színből álló Landscape kollekciót az idők folyamán újabb hat árnyalattal bővítette. Közben megtartotta eredeti koncepcióját, mely szerint a Landscape különleges szövési technológiával újraértelmezi a klasszikus csíkos megjelenést, és továbbra is a természettel való harmóniára épít. Kivétel nélkül mind a tizenkét textília a természeti kincseink inspirálta árnyalatokban mutatkozik, megidézik a Szahara cserzett földjét, a repce sárga virágtengerét, a tajga örökzöldjét vagy épp a Namíbiai sivatag forró homokját.

error: Content is protected !!