Itt a Pergopolis: a pergola új generációja

Ha a szokásosnál nagyobb méretű, illetve szeles terasz, kávézó vagy étterem hangulatos kültéri helyisége kíván árnyékolást, akkor arra a pergola a legalkalmasabb kültéri árnyékoló. E termékkör választékát is bővítjük, így idén tavasztól a pergolák új generációja, a Pergopolis is megtalálható a Rollstarnál!

A pergola olyan házak kertjébe vagy tetőteraszára, illetve olyan vendéglátóhelyekre készül, ahol a nagy árnyékolandó terület és a szél egyaránt kihívást jelenthet: a pergolát kifejezetten ezekre a helyzetekre készítjük fel a masszív szerkezettel és a duplán impregnált ponyvával.

A Pergopolis-szal azonban új szelek fújnak! Még nem volt ennyire harmonikus és korszerű a pergola, mint a Pergopolis, olyan, mintha egy modern textillugas borítaná árnyékba a teraszt. A Pergopolis egy pergolarendszer, ami esztétikai és műszaki paramétereit tekintve egyaránt kiforrott technológiát képvisel. Előnye a korábbi pergolákkal szemben, hogy bezáráskor a ponyva összehúzása után nem látszanak a merevítő profilok. A termékcsaládban különféle konstrukciók állnak rendelkezésre ahhoz, hogy a helyszíni, egyedi igényeknek megfelelően alakíthassuk ki a Pergolpolis-t. Választhatja a vékony vezetőprofillal szerelt, légies és modern megjelenésű pergolarendszert, akár a támasztólábak nélküli, szinte lebegő típust, vagy akár a robusztusabb fajtát, ami a vízelvezetést a tartószerkezetbe integrált ereszrendszerrel oldja meg. Minden kihívásra tudja a megoldást, így még a széljárta erkélyeket is otthonosan védetté teszi. Az időjárásálló Pergopolis egyenes és íves kivitelben egyaránt megrendelhető, csak Önön múlik, melyik nyeri el a tetszését. És hogy valóban egyedi legyen a pergolarendszer, ezért különféle kiegészítő elemeket is választhat hozzá: így az egyes típusainkba alapfelszereltségként járó, fentebb említett ereszrendszert, oldalfal-beépítést, illetve hangulatfényt is kérhet a saját Pergopolis árnyékolójába, minderre a koronát egy szép PVC szövettextíliával teheti fel.

Nagy helyigénye miatt a Pergopolis-t a budapesti üzemünk kertjében tudjuk bemutatni, és bár a Construmán nem tudjuk kiállítani, minden előzetes információt megkaphat a standunkon!

error: Content is protected !!