Loggia Alfa: lakóparkba, panelerkélyre

A kisebb lakóparki és a panelerkélyek első számú árnyékolója, a Loggia Alfa tíz emelet magasban is bizonyít, mert speciális kivitelének köszönhetően egyszerűen nem tud besütni alá a nap. Most megmutatjuk, milyen, ha a Loggia Alfa a szokásos napellenzőponyva helyett naphálóból készül!

Még a legkisebb és legmagasabban lévő erkély is az otthonunk kitüntetett pontja lesz a jó idő beköszöntével. A nyugalom szigete lehet, ahol szuper csupán üldögélni, reggel kávézni vagy csak úgy ejtőzni. Mindez persze csak akkor kellemes, ha megfelelően kényelmessé tesszük és az árnyékolásról is gondoskodunk. Bár rengetegféle kültéri árnyékoló létezik, a Loggia Alfa típusnak ma sincs versenytársa, ha egy panel vagy egy lakópark kis erkélyéről van szó.

Fönn a magasban a csuklókaros napellenző kevésnek bizonyulhat a feladatra, mert bevághat alá a napsugár, és még a nagy árnyékolóművész, a napvitorla sem nyújthat olyan komfortos árnyékolást, mint a Loggia Alfa. Ennek a speciális típusnak a ponyvája ugyanis szinte függőlegesen is rögzíthető, amiről egy praktikus kitámasztókar gondoskodik. Ezt egyszerűen az erkély korlátjához rögzíthetjük, és 45 fokonként a Nap járásához igazíthatjuk.
A Rollstar gyártásában leggyakrabban olyan Loggia Alfa készül, ami szokásos módon napellenzőponyvával árnyékol. Ezek a kitűnő minőségű, UV-stabil ponyvatextíliák jól bírják az erős napfényt, nem fakulnak, és az esőcseppeket is lepergetik. Vannak azonban olyan esetek és olyan megrendelőink, akiknek más igényeik vannak. Ennek a lakóparki erkélynek a tulajdonosa például fontosnak tartotta, hogy akkor is élvezhesse a park üde zöldjét, ha a Loggia Alfával leárnyékolja az erkélyt, ezért neki a Soltis naphálóból gyártottuk le a méretpontos árnyékolót. A napháló lyukacsos textíliáján át látni a zöld környezetet, ugyanakkor a textília laza szerkezete miatt a frissítő szél is átjárja a balkont.
Természetesen csuklókaros napellenzőt is gyárthatunk ezzel a lyukacsos textíliával, de ez esetben számolni kell azzal, hogy a szemerkélő eső átjut a naphálón, így az alatta ülők megázhatnak, míg a szokásos impregnált napellenzőponyváról lepereg a víz.

error: Content is protected !!