Zsaluzia, immár Z és S lamellákkal is

Köztudott, hogy akkor a leghatékonyabb az árnyékolás, ha már az ablak előtt útját álljuk a napsugaraknak. Erre fejlesztették ki a zsaluziát, ami hasznos és egyben dekoratív kültéri árnyékoló. A Rollstar ettől a szezontól kezdve Z és S lamellákkal is gyárt zsaluziát!

A zsaluzia közkedveltségét köszönheti egyrészt a masszívitásának, másrészt annak, hogy a lamellák finom forgatásával tetszés szerint szabályozhatjuk a beltérbe jutó fénysugarakat. Ráadásul ha teljesen lezárjuk a lamellákat, akkor is biztosított a friss levegő áramlása a szobákban. A lamellákat úgy forgathatjuk, hogy mi kilássunk, de kívülről nem látnak be. Mindezen előnyök széles körben népszerűvé teszik a zsaluziát, hiszen úgy gondoskodnak a ház hőháztartásáról, hogy közben mi is komfortosan érezhetjük magunkat. Ezt azzal tökéletesíthetjük igazán, ha kézi vezérlés helyett a motoros működés mellett döntünk, így gombnyomásra irányíthatjuk az árnyékolónkat.

A Rollstar az idei év újdonságaként bevezeti a Z és S lamellákkal felszerelt zsaluziákat is a kínálatába. Mit tudnak ezek a zsaluziák? Elsősorban azt, hogy leeresztett állapotban a lágy gumitömítésük révén egymásba kapaszkodnak, így teljes sötétséget biztosítanak. Kizárt a fény! Míg a Z90 – vagyis 9 centiméteres lamellák – robusztusabb felépítésűek, addig az S90 filigránabb küllemű, köszönhetően a lekerekített formájának. Ezek is tökéletesen ellátják a feladatukat: útjába állnak a zavaró, és a beltér levegőjét nyáron felforrósító napfénynek, kinn tartják az UV-sugarakat, ugyanakkor a természetes szellőztetést segítik. Zajcsökkentő szerepük is van, és időjárásállóságukról beszédesebb adat nem is kell annál, minthogy az 50-60 km/h erősségű szelet is bírják! A Z és az S lamellájú zsaluziák nagy rugalmasságú, speciális lakkozott alumíniumszalagból készülnek, és beégetett műanyag bevonatot kapnak, amitől karc- és ütésállóvá válnak. A Rollstar, mint minden árnyékolástechnikai termékét, a Z és S zsaluziákat is méretpontos gyártásban készíti. 

error: Content is protected !!