Pliszé szúnyogháló: magasan a legjobb

A nyári forróságban felüdülést az esti órák hoznak. Amikor kitárjuk az ablakokat, ajtókat, a friss szellővel együtt azonban rovarok, szúnyogok is érkeznek, ami megzavarja nyugalmunkat, az éjszakai pihenést. Pliszé szúnyoghálóval kinn tarthatja a nem várt repülő „vendégeket”! Ez a professzionális szúnyogháló ráadásul a szabvány méretnél magasabb nyílászárókon is kifogástalanul működtethető!

Nincs bosszantóbb, mint amikor a felfrissülés óráiban is szúnyogokat kell hajszolni vagy azon gondolkozni, mit csináljunk a bogarakkal, amiket az esti fények becsalogatnak az otthonunkba. A Rollstar többféle típust gyárt szúnyoghálókból is, amelyek között van klasszikus, zsanéros nyílószárnyú változat, redőnnyel egybeépített és rugós működtetésű, védőtokos kivitel is. Így a helyszíni adottságoknak és az igényeknek megfelelően, mindig a legjobb megoldást ajánlhatjuk partnereinknek.

Kínálatunk részét képezi a pliszé szúnyogháló tolóajtó is, ami minden elvárást teljesít! Harmonikaszerűen perforált hálója miatt a pliszéfüggönyre emlékeztet, és ez a megjelenés igazán korszerűvé teszi. Ahogyan az is, hogy tolóajtóként könnyedén kezelhetjük. Ez nem csak elegáns mozgatást jelent, de azt is lehetővé teszi, hogy fokozatmentesen megállíthatjuk anélkül, hogy visszacsapódna. Így még a gyerekek is nyugodtan közlekednek ki-be a teraszra, vagy a kertbe, nem kell féltenünk őket. Megbotlani sem lehet a pliszé szúnyogháló vezetősínjében, mivel mindössze 5 milliméteres, ráadásul fúrással, szemeteléssel sem jár a beépítése, mivel egyszerűen ragasztással rögzítjük. Az 5 milliméteres vezetősín a család legkisebb tagjainak, a babakocsi kerekeinek és a tolószékkel közlekedőknek sem akadály.

Sokaknak okoz gondot, hogy nagy üvegajtóra, szabvány méretnél nagyobb üvegfelületre találjanak megfelelő és szép szúnyoghálót. Nos, jó hírünk van, mert a pliszé szúnyogháló tolóajtó majd három méteres magassággal, akár 263 centiméteres méretben is készülhet! És mivel ennek a korszerű rovarhálónak több eleme egymással sorba kapcsolható, a nagy üvegfelületeket és teraszajtókat is fel tudunk szerelni szúnyoghálóval. Nagy előnye a pliszé szúnyoghálónak az is, hogy összehúzva alig van helyigénye, így redőny és védőrács mögé is felszerelhető.

error: Content is protected !!