Napvitorla, ami nem ismer lehetetlent!

Minél speciálisabb egy árnyékolási feladat, annál biztosabb, hogy a napvitorla jelent megoldást. A Rollstar fix, állítható, illetve kitekerhető típusú napvitorlákat is gyárt, amelyekkel különleges feladatokat oldottunk meg már eddig is. Ezúttal egy óbudai erkély nem mindennapi árnyékolásához vetettük be a napvitorlát! Hogy milyen sikerrel?

Nincs két egyforma erkély és ugyanolyan terasz, ami árnyékolásra vár, a napvitorla azonban újra és újra bebizonyítja, hogy nincs olyan terület, építészeti kihívás, helyszíni adottság, amivel ne birkózna meg. Ezúttal egy óbudai erkélyre invitáljuk Önt a képek segítségével, hogy megmutassuk, milyen sokoldalú a napvitorla. Megrendelőink azt szerették volna, ha a kültéri helyiség teljes területét lefedhetné az árnyékoló, méghozzá úgy, hogy az látványos és egyszerűen kezelhető is legyen. Helyszíni felmérésünk után a napvitorlát ajánlottuk, mert ezzel mindent meg tudtunk valósítani, ami igényként felmerült.

Először is ennek a divatos kültéri árnyékolónak óriási előnye, hogy gyakorlatilag egyetlen egy négyzetcentiméter helyet sem vesz el az erkélyből, mivel az Idea-oszlopok (amelyeken a állítható napvitorla ponyvája mozgatható) az erkély korlátjához kívülről vannak odaerősítve. A másik két felfogatási pontot úgy határoztuk meg, hogy a nyeregtetőhöz, annak dőlésszögéhez tökéletesen illeszkedjen a textília, hiszen csak ekkor dolgozhat hatékonyan az árnyékoló. Mindezt a speciális feladatot kitűnően megoldja ez a méretpontos gyártásban készített napvitorla.
A tulajdonosoknak csupán az volt a feladata, hogy kiválasszák, milyen színű, milyen típusú ponyvát látnának legszívesebben az erkélyen, a többit a Rollstar csapata megoldotta, a tervezéstől egészen a felszerelésig.

error: Content is protected !!