Loggia napellenző új szerepben

A nyár legnagyobb ajándéka, hogy szabad ég alatt készíthetjük el kedvenc ételeinket, és a jó levegőn, egy kellemes fa házikó árnyékába húzódva fogyaszthatjuk el. Az oldalain nyitott kerti házikó szabad mozgást biztosít a szellőnek, ugyanakkor könnyen bevághatnak a napsugarak. Ilyen volt, ilyen lett fotóinkból kiderül, hogyan árnyékoltunk a Loggia függőleges napellenzővel!

A balkonok, panelerkélyek árnyékolásában eddig is bizonyította nagyszerűségét a Loggia, azonban új szerepben is feltűnhet. Például tökéletes arra is, hogy egy oldalain nyitott teret függőlegesen árnyékoljon. Ez pedig jól jön akkor is, ha egy kerti házikót kell komfortosabbá tenni, mert bár a teteje megvédi a nagyobb szögben érkező napsugaraktól, de az oldalain kellemetlenül bevághat a napfény.

Ilyen volt, ilyen lett fotóinkon szépen látszik, hogy a felszerelt függőleges napellenző tökéletesen árnyékol, így a tulajdonosok végleg elfeledhetik a nem túl látványos, régi árnyékolójukat. Most már minden nap élvezhetik a méretpontos függőleges napellenzőjüket, amelyet naphálóval gyártottunk, hogy átengedje a szelet és a kilátást se zárja le!

A Loggia függőleges napellenző ott is jó szolgálatot tehet, ahol egy felül fedett teraszon kell megoldani, hogy fekvésétől függően bizonyos napszakokban oldalról kellő árnyékolást kapjon, de üvegfalak, ablakok és akár kirakatok egyszerű és hatékony árnyékolására is kitűnő a Loggia, akár naphálóval szerelve is! Mivel a textíliát minden esetben megvezetjük két oldalon feszítőszállal – egy-egy 4 milliméter átmérőjű, műanyag bevonatú acél sodronykötéllel -, így stabilan működik ez a kültéri árnyékoló. Kézi működtetéssel, egyszerűen tekerhetjük le vagy fel a textíliát az acél ponyvahengerről, de motorizálhatjuk is, ahogyan az a legkényelmesebb használatot segíti. A Loggiát széles mérettartományban el tudjuk készíteni, maximális magassága 3 méter, szélessége 4 méter lehet. Mindehhez pedig bőséges textilválasztékunkban magas minőségű és otthona stílusához illő típust választhat. Ha nem szeretné teljesen elzárni magát a külvilágtól, akkor a lyukacsos textíliát, a naphálót is választhatja a Loggia elkészítéséhez.

error: Content is protected !!