Napellenző: még most sem késett el a rendelése!

Kár volna búcsúztatni a nyarat, amikor az ősz bőven tartogat még napfényes, nyárias heteket, amikor jólesik a napellenző árnyékába elvonulni. Már ha van! És miért ne lenne: rendelje meg most, és élvezze az indián nyarat.

Az, hogy hamarosan újra lapozni kell egyet a naptáron, és papíron beköszönt az ősz, még nem jelenti azt, hogy egy csapásra véget ér a nyár. Az indián nyár heteiben ugyanis éppúgy felszökhet a hőmérséklet 28 Celsius-fokra, és éppúgy vágyunk a hűs árnyékra, akárcsak augusztusban. Így gondolkoztak ennek a budai családi háznak a tulajdonosai is, akik a modern otthonukhoz tökéletesen illő napellenzőt rendeltek a teraszra. A több mint kétszázféle ponyva közül egy szürke árnyalatra voksoltak, ami a házhoz és a kerti bútorokhoz egyaránt illik. Ami a méreteket illeti: a 7,5 méter széles napellenző a teljes terasz árnyékolására képes, és nem mellékesen besegít a nagy ablakokkal rendelkező nappali levegőjének a hűsítésébe is. A lakók hosszú távra terveztek, ezért nem volt kérdés, hogy védőtetővel is felszereltetik a napellenzőt, így amikor feltekerik az árnyékolót, a ponyvát és a szerkezetet egyaránt tökéletes biztonságban tudhatják. A mozgatást sem bízták a véletlenre, sem a hajtókarra, ugyanis KY NHK-rádiós, távirányítós automatizálást kértek tőlünk.

Ez csak egy példa arra, hogy a Rollstar az egyedi gyártásnak, a szakszerű kivitelezésnek és helyszíni felszerelésnek köszönhetően hogyan segíti hozzá megrendelőit egy jobb, kényelmesebb és energiatakarékosabb otthonhoz. Napellenzőink típusválasztéka mögött húsz év gyártói-fejlesztői munkája van, így biztosan mondhatjuk: a Rollstar árnyékolói között ott van az a napellenző is, ami Önnek a legmegfelelőbb és otthonának a hasznos díszévé válik.

A teraszra, az erkélyre vagy a kertbe szeretne napellenzőt? Ön elmeséli, mire vágyik, mi pedig elmondjuk, hogy milyen napellenzők közül választhat, bemutatótermünkben akár meg is nézheti, ki is próbálhatja. Van egy költségkeret, amit nem lépne túl? Ponyvaválasztékunkat négy árkategóriára bontottuk, így könnyebb megtalálni a büdzsé szempontjából is megfelelő textíliát. Ha pedig inspirációra vágyik, nézze meg a megújult honlapunkon összegyűjtött referenciákat.
Még most sem késett el a rendelése, keresse a Rollstar szakembereit!

error: Content is protected !!