Nem látszik a megoldás? Akkor jöhet a pliszé!

Ha érmeket osztanának a beltéri árnyékolók között, akkor a „legsokoldalúbb” címet biztosan a pliszéfüggöny kapná! Megrendelőink pedig a „megmentőnk” különdíjjal is jutalmaznák, mert a legtöbben nem gondolták volna, hogy a pliszéfüggöny a megoldhatatlannak látszó problémájukra is megoldást kínál. Mutatjuk, mire gondolunk!

Könnyebb dolgunk van, ha szokványos ablakokra keresünk megfelelő beltéri árnyékolót, azonban ha tetőtéri ablakokra, netán trapéz, háromszög vagy kör alakú nyílászáróink árnyékolására gondolunk, már nem vagyunk biztosak a sikerben. Történetünk is így kezdődött.
A szülők nagyon örültek neki, hogy a tetőtéri gyerekszoba napfényben fürdik, ám az is kiderült, milyen árnyoldala van ennek: ha kisüt a nap, gyorsan felforrósodik a szoba levegője, így nincs mese, árnyékolni kell! Igen ám, de a dupla teraszajtót két oldalról keretező ablakok trapéz formája miatt elbizonytalanodtak. Vajon létezik ilyen alakú árnyékoló?

A pliszéfüggöny harmonikaszerűen hajtogatott, azaz plisszírozott textíliával készül, és kis túlzással bármilyen formát ölthet, ezért könnyen tetszeleghet a megmentő szerepében akkor is, ha szabálytalan formájú ablakok árnyékolásáról van szó. A pliszéfüggönyt szinte észrevehetetlen vezetősínek segítik feladata ellátásában, és az egész szerkezet annyira karcsú, hogy elfér az ablakmélyedésben, persze a nyílászáró keretére is felszerelhető. Mivel a pliszéfüggöny együtt mozog az ablakkal, ajtóval, így akadálytalanul nyithatjuk-zárhatjuk a szellőztetéshez, közlekedéshez.

A pliszéfüggöny speciális változata, kétirányú működésű pliszéfüggöny került az ablakokra, így alulról és felülről is mozgatható a pliszé a csinos fogantyúk segítségével. A teljes nyugalom érdekében teljes sötétséget biztosító Reflect textíliával készítettük el a pliszéfüggönyöket, bézs színben, így még sokáig illik majd a gyerekszoba folyton változó színeihez, hangulataihoz. Szánjon rá néhány percet, és nézze meg a pliszétextíliáinkat most: külön oline katalógusban szedtük össze, hogy melyik milyen fényáteresztő képességű.

Önnek is vannak olyan ablakai, amelyek különleges árnyékolót igényelnek? A Rollstar megtalálja a megoldást!

error: Content is protected !!