Alumínium redőny: szép, véd és spórol

Ki ne szeretné a pénzéért a legjobbat kapni? Ha az otthonunkról, a kényelmünkről és biztonságunkról van szó, akkor gyorsan eljutunk az árnyékolástechnikáig. Onnan pedig már tényleg csak egy lépés az alumínium redőny, egészen egyszerűen azért, mert szép, véd és spórol is nekünk!

A házunk a várunk, ami épp annyira lesz komfortos, pénztárcabarát és biztonságos, amennyire mi azzá tesszük – a külső árnyékolók kétségkívül fontos szerepet vállalnak ebben. Fókuszáljunk most az alumínium redőnyre, a legtöbb funkciót magában egyesítő külső árnyékolóra.
Akik még ma is úgy gondolnak az alumínium redőnyre, mint egy nem túl izgalmas, szürke fémtömegre az ablak előtt, azoknak érdemes megnézniük ennek a balatonalmádi háznak a redőnyeit. A vízközeli, rusztikus környezetbe álmodott ház terméskőfalait és kovácsoltvas korlátait látva biztosak voltunk abban, hogy a fehér és a szürke színek ezúttal nem jöhetnek szóba. Az aluredőny szerkezetének kellemes barna árnyalatát a RAL színskáláról választotta a tulajdonos, amihez krémszínű palást dukál, teljes harmóniában az épülettel. Mit üzen ez? Azt, hogy az alumínium redőnyt az otthona stílusához igazíthatja, vagyis: az alumínium redőny szép.
Az alumínium redőny véd is, méghozzá több fronton. Fő tulajdonsága a kitűnő hővédelem, ami a fűtési és hűtési energiamegtakarításban számottevő tényező. Mi röviden úgy mondjuk: az alumínium redőny télen fűt, nyáron hűt. Míg régi épületek esetén 30-40 százalékkal csökkenti az elszökő energiát, egy újépítésű ház jól szigetelő ablakaira felszerelve is 15 százalékos sikert, azaz fel nem használt energiát könyvelhetünk el. Ha egyetért velünk abban, hogy a legjobb energia a fel nem használt energia, akkor jusson eszébe az alumínium redőny!

A hővédelem mellett a betörésvédelemben is számíthat a redőnyeire, hiszen amikor teljesen leereszti, akkor a páncélzatot rögzítő felső acél laprugók megakadályozzák a redőny feltolását. A védelem a szélsőséges időjárással szemben is jól jön, amiben az alumínium redőny ugyancsak jól teljesít, és akkor még nem szóltunk a zajvédelemről.

Mindezen jó tulajdonságokat az automatizálás a 21. század technológiájával egyesíti. Ehhez kétféle márkát ajánlunk a Rollstarnál: a csúcstechnikát képviselő német Elero mellett a költségbarát KY-motorok és érzékelők gondoskodnak arról, hogy az alumínium redőnyöket új szintre emeljük. Az automatizálásnak nem csupán a gombnyomásra történő, kényelmes működtetés köszönhető, de szél- és esőérzékelővel felszerelve mindig biztonságban tudhatja azokat – akkor is, ha épp nincs otthon, amikor viharos szél vagy zápor, netán jégeső kerekedik.

Kíváncsi rá, hogy Ön és családja hogyan élvezhetné az alumínium redőnyök előnyeit? Kérjen ajánlatot a Rollstar szakembereitől országszerte.

error: Content is protected !!