Napellenző bölcsiseknek

Óriási változás, amikor a gyerek először szakad el hosszabb időre a családtól és bölcsiben tölti a napjait. Tudják ezt a szakemberek is, akik igyekeznek minél komfortosabb környezetet teremteni a kicsiknek. És mivel a bölcsisek ebéd után alszanak, így aztán a Rollstar napellenzőknek is nap mint nap fontos feladatuk akad.

A Rollstar szakemberei idén nyáron különösen sokszor fordultak meg gyerekek közt: óvodákban, bölcsődékben, ahol mindig nagyon örültek nekünk. Nem volt ez másképp az egyik belvárosi bölcsiben sem, ahol vidám csíkos Rollstar napellenzőkkel került fel a korona az átfogó felújításon átesett épületre.

Az egymás után sorjázó nagy ablakok barátságos fénybe vonják a bölcsőde termeit, ugyanakkor emiatt könnyen túlmelegedhet a beltér. Napellenzőkkel látványosan megoldottuk ezt a problémát, ugyanakkor ezek a kültéri árnyékolók abban is nagyon sokat segítenek, hogy a délutáni alváshoz nyugodt, pihentető körülményeket teremtsenek a bölcsi munkatársai. Ezek a napsárga-narancs csíkozású ponyvatextíliák az udvarról nézve ugyanakkor bármikor jókedvre hangolják az embert. Itt azért esett a választás erre a textíliára, mert színei tökéletesen illenek a homlokzat árnyalataihoz, de több mint kétszázféle UV-stabilizált, bevizsgált ponyvát kínálunk, amelyek között a szürke színt kedvelő minimalisták, a természetrajongók és a klasszikus csíkos változatok elkötelezettjei éppúgy találnak kedvükre valót. A napellenzőknek megvan az az előnyük is, hogy valóban az igények szerint alakítható, gondolhatunk itt a ponyvatextíliák széles választékán túl a méretpontos gyártásra, a védőtető felszerelésére, az akár utólagosan is kialakítható automatizálásra, és arra is lehetőség van, hogyha a maga a szerkezet ép, akkor a ponyvatextília cseréjével felfrissítsük a napellenzőt. Minden helyzetre megvan a megfelelő napellenzőfajta, amelyekről honlapunkon letölthető katalógusokat készítettünk. Ezekben minden fontos információt összegyűjtöttünk, hogy megalapozott döntést hozhasson. Ez az időszak tökéletes arra, hogy megtalálja a legjobb megoldást, és terveit megossza velünk. A Rollstar segít a megvalósításban.

error: Content is protected !!