Gyerekkacaj a napvitorla alatt

Szeptember elsején nem csupán az iskolába csöngettek be, de az óvodában is visszarázkódnak a gyerekek a megszokott rendbe. Az örökmozgó apróságok legjobban a szabad ég alatt érzik magukat, így nem kérdés, hogy egy napvitorla egészen az ősz végéig jó szolgálatot tesz az udvaron.

Gyerekkacajtól hangos az Inárcsi Óvoda udvara, és minden okuk meg is van a gyerekeknek a vidámságra, mert egy modern, biztonságos udvaron játszhatnak, ahol a homokozóban is nyugodtan elidőzhetnek az új napvitorla alatt. Egészen az ősz végéig kinn tölthetik az időt a gyerekek, hisz az ártalmas UV-sugártól nem kell félteni őket.

Ezzel pedig a napvitorla újra bebizonyította, hogy milyen jól helytáll akkor is, ha egy méretes terület, jelen esetben egy homokozó árnyékolását kell megoldani ott, ahol más lehetőség nincs az árnyékoló rögzítésére, mint a speciális oszlopok. Persze itt sem csupán a fix rögzítésű napvitorla kínálkozik egyedül, hiszen ha a nap járásához igazítható, állítható változatra vágyunk, akkor a napvitorla speciális Idea-oszlopokra kerül, amin a csúszkák biztosítják azt, hogy megfelelő szögbe állíthassuk be a napvitorlát. Emellett persze továbbfejlesztett, kitekerhető napvitorlák is léteznek, ám az óvodai példánknál maradva mindenképpen ki kell emelni még ennek a napvitorlának azt az előnyét is, hogy a tél beköszönte előtt egyszerűen szétszedhető a tároláshoz, így tényleg praktikussá és nélkülözhetetlenné teszi magát.

Nem az inárcsi volt az egyetlen óvoda, amelyik a nyári hónapokban napvitorlát szereltetett fel a homokozó vagy épp a csúszda fölé. És ha most úgy gondolja, hogy már elkésett ezzel az ötlettel, erre a Rollstar azt válaszolja: az a legjobb, ha előre tervez, így az előttünk álló néhány hónapban van lehetőség arra, hogy legyártsuk a méretpontos napvitorlát, és jövő tavasszal az első napsugaraktól már megvédheti a kicsiket az egyedi árnyékoló. 

error: Content is protected !!