Megmutatjuk a nyertes Rollstar-árnyékolót

Hat évvel ezelőtt csak remélni tudtuk, hogy ilyen szép hagyománnyá alakul a Rollstar életében a pályázatunk, amin az év Rollstar-árnyékolóját keressük. Azóta minden évben örömmel adunk hírt arról karácsony előtt, hogy kit jutalmazunk az 50.000 forintos fődíjjal és elismerésünkkel. Itt az ideje, hogy megmutassuk, melyik árnyékoló érdemelte ki idén Az Év Rollstar-árnyékolója címet!

Az évek múlásával egyre jobban ragaszkodunk a pályázatunkhoz, ami így az év vége felé közeledve mindig izgalmas dolgokat tartogat, hiszen az összegyűjtött jelentkezéseket mind újra megnézzük. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen árnyékolókat látunk viszont, egyikre-másikra nagyon is jól emlékszünk, másokat pedig jó visszaidézni. Mindemellett visszajelzésként azt is megkapjuk, hogy bevált-e az a napellenző, amit felszereltünk a szeles terasz fölé, megszerették-e a pergola árnyékolására bevetett napvitorlát és még sorolhatnánk az egyedi megoldásokat.

Idén is sokan osztották meg velünk azt, hogy miért szeretik a Rollstar-árnyékolójukat. Közülük egy balatonfüredi napvitorla-pár győzött meg bennünket, értékeltük az egyszerű, stílusos és izgalmas választást. A Balaton partján különösen szép látványt nyújtanak a napvitorlák, hiszen jellegzetes formájukkal a hajók vitorláját is megidézik, tehát ez már alapvetően megadja az alaphangulatot. De a tulajdonos azonban nem csupán árnyékolni szeretett volna, hanem olyan árnyékolót keresett, amivel megvédheti a lakóparki szomszédoktól a család intim szféráját, és zavartalanul pihenhetnek és beszélgethetnek a hűs és kellemes teraszon. A megoldást két méretpontosan legyártott napvitorla hozta meg, amik izgalmas elrendezésükkel a ház modern díszévé váltak, és a célnak is tökéletesen megfelelnek.

Ezt a kreativitást és stílust jutalmaztuk idén, így tulajdonosa elnyerte Az Év Rollstar-árnyékolója címet és vele az 50.000 forintos fődíjat. Gratulálunk!

error: Content is protected !!