Irodadesign és az árnyékolók

Országszerte gomba módra szaporodnak az irodakomplexumok, ezzel együtt egyre több cég ismeri fel, hogy a jó munkahelyi teljesítményhez jó munkafeltételek szükségesek. A Rollstar csapata is gyakran fordul meg ilyen helyeken, hogy az árnyékolástechnika eszközeivel hozzájáruljon ehhez a folyamathoz. És van olyan is, amikor a tévében látjuk viszont a beltéri árnyékolóinkat egy menő irodában. Megmutatjuk ezt is!

A munkahelyet nem véletlenül aposztrofáljuk második otthonunkként, hiszen a hétköznapjaink jelentős részét munkával, az irodában töltjük. Ez a felismerés óriási változásokat generált az utóbbi években az irodapiacon, és azok a cégek, akik ebben az evolúcióban élen járnak, nem sajnálják az időt, energiát és befektetést a lehető legjobb, legszebb és legkényelmesebb munkahelyek kialakításától. Ebben pedig kulcsszerepe van az árnyékolástechnikának, hiszen az irodaházak építészeti jellegéből adódó, hatalmas üvegfelületek, a sok-sok ablak áldás és átok is egyben. Abban mindannyian egyetértünk, hogy természetes fényben a legjobb dolgozni, de ha elvakítja a monitort a napfény, vagy nyáron túlforrósodik a levegő az irodában – és még sorolhatnánk a mindennapos élethelyzeteket –, akkor az árnyékolásról elengedhetetlen gondoskodni. A munkafeltételek optimalizálása mellé belép még egy tényező: a környezettudatosság, amiben szintén partner az árnyékolástechnika.

Legutóbb egy televízióműsorban láttuk viszont a rolettáinkat, amely a Loxon új irodájába kalauzolta el a nézőket, hogy bemutassa, milyen ma egy kreatív munkakörnyezet. Ebbe a színes, eklektikus miliőbe illesztettük be a világosszürke Marka rolettákat, mintegy 80 darabot, amiket gyöngyláncos mozgatással szereltünk fel. De egyéb beltéri árnyékolók is jó szolgálatot tehetnek az irodákban. Ilyen a szalagfüggöny, ami alig foglal helyet és íves falfelületre is legyártható, vagy mondjuk a pliszé, ami nagyon elegáns irodai környezetben. Nem véletlen, hogy egy francia belsőépítész emellett döntött az egyik munkánk során. De mind több irodaházban ismerik fel azt is, milyen hatásos tud lenni a kültéri árnyékolás, legyen szó a modern zsaluziáról vagy éppen az egyre divatosabb naphálóról. Mindkettőnek része lehet abban, hogy nagyban csökken a klímaberendezés használatából adódó többletköltség, emellett a munkafeltételek is optimálisan alakulnak.

Örülünk annak, ha a munkáink néhány percre „tévésztárokká” válhatnak, mert ez is megerősít bennünket abban, hogy az árnyékolástechnika fontos kiegészítője korszerű életünknek, legyen szó az irodáról vagy éppen az otthonunkról – mi ebben hiszünk a Rollstarnál.

error: Content is protected !!