Home office: a Rollstar segít

Az elmúlt hetekben egyre többen tették át munkahelyüket az otthonukba. A home office nem kisebb kihívása a kellemes munkakörnyezet kialakítása a lakásunkban, aminek elengedhetetlen része a megfelelő fényviszonyok megteremtése. Becsillan a monitor? Bevágnak a napsugarak az íróasztalra? Leválasztaná a munkaállomást a nappalitól? A Rollstar árnyékolóival mindez profin megoldható!

“Maradjotthon” – sorra jelenik meg online platformokon, napilapok, magazinok oldalain, a tévéképernyőn a felhívás. Maradj otthon, biztonságban, és dolgozz otthonról. A home office, vagyis az otthoni munkaállomás kialakítása sokakat foglalkoztat mostanság. A Rollstar segítségére lesz árnyékolásban: tippjeinkkel és egyedi gyártású árnyékolóinkkal esztétikus és hatékony megoldásokat kínálunk a legkülönfélébb kihívásukra. Lássuk!

1. kihívás: becsillan a monitor. Ez az első számú és legzavaróbb probléma, amivel a home office-ban dolgozók megtapasztalnak. Amit eddig annyira szerettünk az étkezőben, most ellehetetleníti a munkát: árnyékolni kell!

2. kihívás: egész nap az otthoni íróasztalnál ülünk, nem csupán hétvégén, vagy esténként. Így aztán sokan most szembesülnek azzal, hogy napközben élesen bevágnak a napsugarak az íróasztalra, szinte vakít a fehér papír.

3. kihívás: le kell választani egy kis sarkot, ahová elvonulhatunk csendben dolgozni, és a gyerekek is tudják, ott a határ, az már az iroda.

Hosszan folytathatnánk még a sort, ehelyett térjünk át a megoldásokra. A beltéri árnyékolástechnikai termékek ugyanis home office idején és utána is sokat segítenek abban, hogy komfortosabbá tegye az otthonát. Itt van mindjárt a szalagfüggöny, ami egyébként is az irodai világból költözött át az otthonokba. Azóta rengeteget fejlődött ez a beltéri árnyékoló, és a színes lamelláknak köszönhetően könnyedén az otthona stílusához igazíthatja – akár divatos ombre, azaz színátmenetes szalagfüggönye is lehet. Kerülhet az ablakra, de térelválasztóként is alkalmazhatja, hogy egy kis nyugodt zuga legyen a nappaliban. Munka végeztével csak elhúzza, és a papírhalom sem látszik. A roletta és a pliszéfüggöny szintén jó szolgálatot tehet a home office-ban töltött időszakra. A roletta egy végtelenül egyszerű és megbízható konstrukcióban készülő beltéri árnyékoló, nem hiába az egyik legnépszerűbb típus. Csúcs változata, a tokozott és vezetősínes roletta még az oldalról érkező legkisebb fénypászmát is kizárja. A legsokoldalúbb beltéri árnyékolónak tartott pliszéfüggönyt akár tetőtéri, boltíves vagy trapéz ablakokra is választhatja, ablakmélyedésbe, ablakszárnyra is felszerelhető. A pasztell árnyalatoktól az egészen sötét tónusokig, sőt az év színének választott klasszikus kékig, több tucat textília közül válogathat.

error: Content is protected !!