Zökkenőmentesen üzemel a Rollstar!

Most, amikor napról napra változnak a vírus megfékezésére, leküzdésére irányuló rendelkezések, fontosnak érezzük elmondani: a Rollstar zökkenőmentesen üzemel továbbra is. Harminc évünk alatt megszerzett minden tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítjuk, hogy otthonában biztonságban, komfortosan érezze magát. A nap süt, árnyékolni kell!

Amikor harminc évvel ezelőtt az árnyékolástechnikai termékek egyedi gyártása és a minőség mellett tettük le a voksunkat, akkor sem a könnyebb utat választottuk. De az idő és elégedett ügyfeleink azt mondatják velünk: megérte minden perc, amit a termékfejlesztésekre, a legjobb minőségű napellenző ponyvák és alkatrészek felkutatására fordítottunk. Megérte minden perc, amit a helyszíni felméréssel, pontos gyártással és a kész árnyékoló felszerelésével töltöttünk, és ezt ma is így gondoljuk. A Rollstar csapata zökkenőmentesen teszi a dolgát továbbra is, a kiváló minőséget és a szállítási határidőket betartva. A garancia nálunk továbbra is garancia!

A Rollstarnál hiszünk a rugalmasságban, a piaci igényekre való reagálásban, és ami a legfontosabban: hiszünk a termékeinkben. A Classic napellenzőnk első darabja épp 30 éve került le a gyártósorunkról, és azóta is az egyik legkedveltebb termékünk. Abszolút megbízunk benne, olyannyira, hogy egyedülálló módon 5 év garanciával kínáljuk. Az erős, csuklókaros Classic napellenzőt akár szeles helyre is nyugodt szívvel felszereljük, mert tudjuk, hogy hosszú évekig állja majd az időjárás kihívásait. Egy minigarzon méretű terasz árnyékolására is kiváló, hiszen az erős szerkezet akár 30 négyzetmétere területet is kellemes árnyékba borít. Az utóbbi évek egyre változékonyabb időjárása, a hirtelen kerekedő szélviharok, nagy mennyiségben lezúduló esők miatt fontos, hogy a napellenző erős csuklókarokkal stabilan tartsa a napellenző ponyváját. Ennek megfelelően alakítottuk ki portfóliónkat, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb árnyékolót. A Classic kistestvére, a Decor a kisebb teraszok árnyékolásában a legjobb, míg a Delta a legfrissebb a sorban, ezt azért fejlesztettük a Classic napellenzőnk alapján, hogy az egyszerűbb billenőszerkezet révén egy még kedvezőbb árkategóriát teremtsünk.

A Rollstar zökkenőmentesen működik továbbra is, és hisszük: a mindig csodás tavaszi ébredés után ragyogó nyárnak nézünk elébe. Árnyékolja otthonát, válassza a megbízható Rollstar árnyékolástechnikai termékeket!

error: Content is protected !!