Pliszéfüggöny és az örök nyár

Egy terasz rengeteg örömöt tartogat tavasztól őszig, ám egy télikert az örök nyarat hozhatja el nekünk. Itt ücsörögve dacolhatunk az évszakokkal, berendezhetjük a saját bejáratú oázisunkat. Hogy mi kell hozzá? Egy kényelmes kanapé, egy asztalka a kávésbögrének, és persze árnyékoló, stílusosan pliszéfüggöny.

Amikor a 30 éves születésnapi akciónkat indítottuk tavaly decemberben, akkor írtunk róla, hogy elsőként a Rollstarnál lehetett pliszéfüggönyt beszerezni hazánkban. Nagyon büszkék vagyunk erre ma is, pedig azóta elég sok méternyi pliszét legyártottunk – például ennek a télikertnek a stílusos árnyékolásához. Egy télikert a legtöbb háztulajdonos és álmodozó bakancslistáján szerepel, ebben biztosak vagyunk. Nem csoda, hiszen a teraszból négy évszakos nyugalom szigetét varázsolni tényleg jó dolog!

A Rollstar PL, azaz plafon típusú pliszéfüggönyökkel járult hozzá a család öröméhez, télikertjük hangulatához és komfortjához. Hogy simulhat hozzá ennyire szépen a ponyvatextília a tetőüveghez, ami szinte vízszintes? Erről az UV-stabilizált műanyag bevonatú acélkötelek gondoskodnak, amelyek tartanak és kitartanak a legerősebb napsugárzás idején is. A ház kellemes homlokzati színvilágával harmonizáló bézs textília kiválasztása női figyelmességet sejtet, ám a háttérben ott az erő. Mert ez a ponyvatextília választékunk egyik leghatékonyabb típusa! A DIM-OUT textília jóval sűrűbb, mint az áttetsző pliszéanyagok, mégsem zárják ki teljesen a napfényt. Rendkívül jók a hőszabályozásban, így nem kell attól tartani, hogy túlmelegedik a télikert. A PL típusú pliszéfüggönyöket 4 méter hosszúságig egy darabból készítjük, ám itt egy szegmens 4,2 méter volt. Nem gond, két darabból gyártottuk le a kellő hosszúságú pliszéfüggönyt. És miért nem látod a pliszéfüggöny alumíniumprofiljait? Hát azért, mert a télikert összekötő elemeinek megfelelő színre porszórtuk a profilokat. Még egy utolsó kérdés: mivel mozgatják a pliszéfüggönyt ott a magasban? Ez a család a klasszikus mondást követve, ha rövid a karod, toldd meg alapon egy 1,5 méter hosszú mozgató rudazattal oldja meg a pliszé nyitását és csukását. Persze adott a lehetőség a motorizálásra, amelynek beépítésével már csak a távirányító gombját kell nyomni a kanapén ülve.

A család imádja az új kültéri szobájukat, mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy a Rollstar pliszéfüggönyökre mindig számíthatnak az árnyékolásban. Ön is számíthat ránk, ha árnyékolót szeretne.

error: Content is protected !!