Világkupán a Rollstar napernyők

Sokszor elmondtuk már, hogyha mobilitásról és praktikumról van szó a kültéri árnyékolásban, akkor abban a napernyő verhetetlen. Büszkék vagyunk rá, hogy a Szegeden rendezett Kajak-Kenu Gyorsasági Világkupán Rollstar napernyők alatt hűsölhettek két futam között a versenyzők – stílusosan mélykék színű ponyvák alatt. Megmutatjuk, hogy néznek ki!

Szeged nem csupán a délkeleti régió mediterrán városkája, de a vízi sportok szerelmeseié is, legyen szó műkedvelőkről vagy profi versenyekről. Idén május végén a II. Gyorsasági Kajak-Kenu Világkupa versenyzői lapátoltak a szegedi Matyéren, ami nagy dicsőséggel zárult, hiszen – 7 arany-, 4 ezüst- és 3 bronzéremmel – Magyarország végzett az éremtáblázat élén. Gratulálunk a sikerhez, és örülünk annak, hogy egy picit a Rollstar is részese lehetett ennek a sikernek, hiszen mi készítettük azokat a napernyőket, amik alatt a versenyzők pihentek két futam között.

A napernyő amellett, hogy betonegységhez fixen rögzíthető, a mobil változatuk ott és akkor állítható föl, amikor akarjuk, hiszen a napernyőoszlopot egy stabil acél alapzatba, illetve betonlapokkal megerősített, kombinált acélkeretbe helyezzük. Szegeden ez utóbbi típust készítettük el, a négyzetes ponyvák mérete pedig 3×3 méteres lett, az pedig már természetes, hogy kitűnő minőségű, bevizsgált ponyvatextíliákkal dolgoztunk, ami alatt nemcsak kellemes, de biztonságos is a hűsölés. Mert a Rollstar által alkalmazott ponyvatextíliák UV-stabilizáltak, színtartóak, szenny- és fokozott víztaszító képességűek. A Rollstar napernyők mindegyikére, így ezekre is szellőző „szoknyák” kerültek, vagyis szellőzőlyukak, így a meleg levegő nem reked meg az ernyő alatt, hanem szabadon távozhat. A szoknyaszerűen ráncolódó textília pedig amellett, hogy látványos „csúcsdíszként” szolgál a napernyőn, fontos feladata van: nem engedi, hogy az eső a nyakunkba csorogjon a szellőzőlyukon át.

A napellenző itt is bevált extra hirdetési felületként: mélykék színe eleve megalapozza a vizes esemény hangulatát, amin a Kaja-Kenu Sport logója és üzenete egyaránt jól mutat: Életre szóló siker, amiben a Rollstar is osztozhatott.

error: Content is protected !!