Vadonatúj napellenzőnk: a ZENIT

Új típusú napellenzővel bővítjük termékpalettánkat. A ZENIT csuklókaros napellenző legfontosabb tulajdonsága az extrudált alkatrészeknek köszönhető nagyfokú szilárdság, ami kiemeli ezt a napellenzőt a versenytársak közül. A korszerű technológia kedvező árral párosul, ami ugyancsak vonzóvá teszi az új ZENIT napellenzőt.

Eddig is úgy tartottuk, hogy minden helyzetre kínálunk egyedi napellenzőt, azonban most egy újabb típust ajánlunk a figyelmébe, ami tovább bővíti a Rollstar napellenző-választékát. A ZENIT napellenzőt az teszi különlegessé, hogy minden lényeges konstrukciós és technológiai fejlesztést belesűrítettünk a tervezés során, vagyis több évtizedes gyártói tudásunk legjavát képviseli ez az árnyékoló. Legnagyobb újdonsága, hogy extrudált billentőszerkezetekkel és szintén extrudált felfogó konzolokkal gyártjuk, ami még masszívabbá teszi a napellenző felépítését, ugyanakkor megtartja könnyedségét is.

Lakások és üzletek, családi házak homlokzatára egyaránt elkészítjük ezt a kiemelkedő szilárdsági tulajdonságokkal rendelkező árnyékolót, aminek az ár/érték aránya is kiemelkedő a hazai piacon. De nem csak arra figyeltünk, hogy könnyű csuklókarokat, ívelt könnyű homlokprofilt és extrudált alumínium szerkezetet és hengertartót kapjon a ZENIT, hanem arra is, hogy igazán esztétikus látványt nyújtson. UV-stabil, minőségi textíliát óriási szín- és mintaválasztékban kínálunk hozzá, és még azt is eldöntheti, hogy a homlokzatra szerelt ZENIT-hez védőtetőt kér – ami feltekerve megóvja a textíliát –, ugyanakkor természetesen mennyezetre és tetőgerendához is felszerelhető a ZENIT. A többi napellenzőnkhöz hasonlóan a ZENIT mozgatását, ki- és betekerését végezhetjük kézi hajtókarral, de csőmotorral is felszerelhető, amely kapcsolóval, illetve távirányítóval hozható működésbe. Szél- és fényérzékelővel is elláthatjuk a ZENIT-et, ami intelligensen, önmagától teszi a dolgát – csak be kell programoznunk azokat az értékeket, amikor azt szeretnénk, hogy a napellenző feltekeredjen. Így távollétünkben sem tehet benne kárt egy hirtelen zápor vagy szélvihar.

Mindezzel az új ZENIT napellenző az idei tavasz sláger terméke lehet, akár az Ön teraszán is!

error: Content is protected !!