Talán Öné a legszebb Rollstar árnyékoló!

Idén is keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, legyen az egy hófehér napvitorla, alumínium redőny vagy egy csinos napellenző egy kis balkonon. 50.000 forintos fődíjjal jutalmazzuk a nyertest, így van ez már öt éve minden nyáron a Rollstarnál! Fotózzon, és pályázzon!

Májusban már langyosabbak az esték, nappal pedig egyre bátrabban szórja fényét és melegét a Nap, mindannyian érezzük, hogy visszavonhatatlanul közeleg a nyár! Ez az időszak kicsábít bennünket a szabad ég alá, otthonunk külső területeit újra bevonjuk az életterünkbe. Ezzel együtt pedig felvetődik az árnyékolás kérdése is. Persze a tavaszi-nyári nagy felújítási szezon is mostanában veszi kezdetét, „sláger“ ilyenkor a festés is. Egy szoba azonban nem csupán a falfestéktől frissülhet fel, egy harmonikus beltéri árnyékoló, egy praktikus szalagfüggöny, netán egy modern pliszéfüggöny is sokat dobhat a látványon.

Nos, ez az izgalmas és mozgalmas időszak a legjobb arra, hogy idén is meghirdessük pályázatunkat, és arra bátorítsuk vásárlóinkat, hogy fotózzák le a nálunk vásárolt árnyékolójukat, és pályázzanak! Kíváncsian várjuk, hogyan alakul idén a mezőny, milyen árnyékolókról kapunk fotókat, hiszen ezek bennünket is inspirálnak.

Ön mivel árnyékol? Fotózza le, és nyerjen!

Ragadjon fényképezőgépet, vagy mobiltelefont, fotózzon, és küldjön maximum 3-5 fotót az árnyékolójáról, és néhány mondatot arról, milyen céllal készíttette velünk, és miért szereti.

A pályázat anyaga: 3-5 fotó és néhány mondat az árnyékolóról

Beküldés: „2015 Rollstar ányékolója” tárggyal az info@rollstar.hu címre

Határidő: 2015. 11. 11.

Zsűritagok: Sulyok Éva, a Rollstar kereskedelmi igazgatója, Perge Ágnes lakberendező és Fodor Attila grafikusművész

error: Content is protected !!