Színes napellenzők nem csak ovisoknak

Mindig örömmel számolunk be egy-egy különösen jól sikerült, érdekes munkánkról, mert így amellett, hogy bepillantást engedhetünk a Rollstar mindennapjaiba és beszélhetünk kicsit az árnyékolókról, valami másról is üzenhetünk: praktikus és személyre szabott megoldásokról vagy épp esztétikumról. Ezúttal ovisoknak készítettünk színes napellenzőket!

Szerencsés gyerekek azok, akik a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvodába járhatnak – ez jutott az eszünkbe, amikor megláttuk az óvoda csinos és vidám épületegyüttesét, ami sárga, kék és zöld színű homlokzataival már önmagában is kedves látvány. Aztán a tetőn megpillantottunk valami szokatlant: mennyire jó ötlet, hogy a három óvodás csoport jelével díszítették a házak csúcsait! A Rollstar feladata az volt, hogy napellenzőket gyártsunk az épületekre, úgy válogatva a napellenző-textíliákból, hogy azok tökéletesen passzoljanak a homlokzatszínekhez.

Természetes elvárás volt, hogy könnyen működtethessék a felnőttek a napellenzőket és az is, hogy biztonságos védelmet nyújtson a kicsiknek a napsugarak ellen. Csuklókaros napellenzőinkre a Lumera ponyvatextíliák földszínei között találtuk meg a legmegfelelőbb árnyalatokat, így ebből készítettük el méretre a napellenzőket, amelyek a hátsó kertre néző hatalmas üvegfelületeket árnyékolják. Ezek a napellenzők nem csak azért bizonyulnak optimális választásnak, mert a teraszrészeket megfelelően árnyékolják, de azért is, mert a napellenzők abban is segítenek, hogy a beltér levegője ne forrósodjon fel nyáron, és a gyerekek nyugodtan játszhassanak és pihenhessenek délben. Ha a gyerekek esztétikai neveléséről, környezetük iránti igényességről van szó, akkor feltétlenül hiszünk a mi felelősségünkben is. A Rollstar napárnyékolókkal igyekszünk szebbé és harmonikusabbá tenni azt a környezetet, ahol a legtöbb időt töltjük: az ovikat, iskolákat, a munkahelyeket és persze az otthonainkat is.

Nézze meg honlapunkon a letölthető katalógusainkat, amelyekből minden fontos technikai információt megkaphat a csuklókaros napellenzőinkről.

error: Content is protected !!