Redőnygurtni? Az elero 50 éve kiiktatta!

Nem valószínű, hogy a német redőnygyártó és a villamossági szakember világcégben gondolkodott, amikor azon törték a fejüket, hogyan lehetne a macerás redőnygurtnit kiiktatni, és olyan kütyüt fejleszteni, amivel gombnyomásra működésbe hozható a redőny… Nos, az elero ötven éves, és világméretű. Az elero Kft. pedig Stuttgartban ünnepel az anyacéggel!

Nincs abban semmi furcsa, ha reggel zenével ébreszt a rádió, a gőzölgő feketéhez egy gombot kell csak megnyomni, és robotporszívó szorgoskodik körülöttünk. A technológia a mindennapok, kényelmünk részévé, kiszolgálójává vált.

Amikor a két német szakember azon gondolkodott, hogyan lehetne kényelmesen, könnyedén mozgatni a redőnyt le-föl gombnyomásra, még nem sejtették, milyen sikerre viszik az elero márkát. A rohamos léptékű fejlődés eredménye, hogy mára több mint 450 szakember dolgozik az elerónál, fejleszt, gyárt, tesztel, hogy az elero csőmotorok és automatikák azt a minőséget és megbízhatóságot hozzák, amit ötven év alatt megszoktunk tőlük. Az 50 éves elero nem egyedül ünnepel! Stuttgartba hívta a világ minden pontjáról a partnereit, így a tíz éve mind népszerűbb elero Kft. vezetőit is.

Jól emlékszünk még, hogy tíz évvel ezelőtt egy francia márka uralta a piacot, de az elero innovatív üzletpolitikája, az akkor negyven éves, tekintélyes múltja bizalmat adott nekünk ahhoz, hogy elkezdjük az elero csőmotorok és automatikák forgalmazását Magyarországon. A redőnyök, szalagfüggönyök, zsaluziák, redőnykapuk automatizálása az elmúlt tív évben itthon is nagyot lépett előre. Már régen nem fölösleges flancként, inkább komfortnövelő, biztonságtechnikai szempontból sem elhanyagolható, értéknövelő beruházásként tekintenek rá. Ehhez persze kellett az, hogy az elero egyre gazdagabb termékpalettát kínál. Falra szerelt kapcsolóval, illetve kézi távirányítóval könnyen vezérelhető a redőny, a napellező, akár egyszerre leengedhetjük a ház összes redőnyét, a pincétől a padlásig, egy gombnyomással. Szél- és napfényérzékelővel a beállított paraméterek szerint, automatikusan dolgozik az árnyékoló. Ezzel megvédhetjük a hirtelen kerekedő vihartól, durva záportól, jégesőtől a kültéri napárnyékolókat, vagy éppen az ablakokat. Mivel a vezérlés a távollétünkben is teszi a dolgát, biztonságtechnikai eszközként is tekinthetünk ez eleróra. Létezik már egy olyan kis elemes fény- és rezgésérzékelő is, amit belülről az ablakra tapaszthatunk. Az érzékelő méri a beeső fénysugarakat, és sötétedéskor leengedi a redőnyöket, ha pedig rezgést érzékel, azonnal lezár, így kizárt, hogy illetéktelen betörje az ablakot. Szintén nagy találmány az NHK vészhajtókaros technológia, mert egy hajtókarral áramkimaradás esetén is behúzhatjuk a napellezőt.

Az elero ötven éve az árnyékolástechnikai automatizálás iránti elkötelezettségről szól, aminek tíz éve az elero Kft., és így a hazai közönség is részese.

error: Content is protected !!