Oviba mentek a napvitorlák

Kék, zöld, piros és türkiz napvitorlák hoznak vidámságot a Dunakeszi új büszkeségének számító óvoda udvarára. Mindig örömmunka, amikor úgy érezhetjük, hogy egy picit mi is gondoskodhatunk a gyerekekről, és megmutathatjuk: a színes ponyvák valósággal felöltöztetik a homlokzatot.

Nem kellett sokat várni rá, hogy Dunakeszi egyik újépítésű lakóparkjának közelében bölcsödét, idén ősszel pedig egy óvodát építsenek és adjanak át a közösségnek. A modern architektúra, az épület hófehér homlokzata olyan volt, akár egy festővászon, ami színekre vár. És akkor jött a Rollstar!

Az óvoda négy csoportszobájához egy-egy önálló terasz kapcsolódik fa szerkezetű pergolával. A polikarbonát tetők alá két-két kitekerhető Comfort napvitorlát szereltünk – épp olyan színekben, mint a csoportszobáké. Az élénkzöld, piros, kék és türkiz ponyvatextíliák egy csapásra kiszínezték a látványt, megtelt élettel és vidámsággal az óvoda udvara. A fa gerendázatra rögzített napvitorlák nem csupán a jó hangulatról, de a teraszok árnyékolásáról is maximálisan gondoskodnak.

A Comfort napvitorla a népszerű kültéri árnyékoló speciális, kitekerhető változata, tulajdonképpen a napellenzőhöz hasonlóan egy acél csőtengelyre tekeredik fel és onnan tekerhető ki az árnyékoló textília. A rögzítése is sokszínűen történhet, a helyszíni lehetőségekhez mérten: ha nem éppen egy pergolára rögzítjük, akkor a homlokzatra és Idea oszlopokra telepítjük a napvitorlát, és figyelünk rá, hogy a legmegfelelőbb szögbe állítsuk be, a Nap járásának megfelelően. Persze a fix napvitorlák kivételével a többi típusnál ott a lehetőség, hogy a napsugarakat követve állítsuk be a ponyvatextília szögét. Így tesznek az óvónők is, akik a kézi hajtóművel felszerelt napvitorlákat úgy állíthatják be, hogy jó idő esetén az udvaron, és benn a csoportszobákban is kellő fényviszonyokat teremtsenek – méghozzá játszi könnyedséggel.

Nézze meg megújult honlapunkon a napvitorlákról készített videókat, és győződjön meg ennek a kültéri árnyékolónak a sokoldalúságáról, majd válasszon egy ponyvatextilt, akár királykék, divatos sötétzöld vagy piros színben! Ön megálmodja az árnyékolóját, a Rollstar pedig megvalósítja azt!

error: Content is protected !!