Napellenzők francia trikolorban

Kék-fehér-piros napellenzőkkel hívja fel magára a figyelmet az a bisztró, amelynek tulajdonosa nemzeti büszkeségét és nem mellékesen a pékségét hirdeti a csinos árnyékolók segítségével. Ha a Madách téren jár, pillantson fel a trikolor napellenzőkre, és jusson róluk eszébe a Rollstar.

Az á table! a város több pontján kínálja hamisítatlan franciás finomságait, de biztosan elnézik nekünk, ha a Rollstarnak mind közül a Madách téri bisztró a kedvence. A francia tulajdonos ugyanis nem csupán abban ínyenc, hogy mi kerül ki a konyhájából, hanem abban is, hogy milyen környezetben tálalja fel a péksüteményeket és szendvicskölteményeket.

Amikor pedig arra került sor, hogy a kiülőhelyet stílusossá és minden évszakban kellemessé teszik, akkor a bisztróhangulatért felelős tonetszékekhez trikolor napellenzőket képzeltek el. A Rollstar pedig megvalósította az elképzelést, sőt a háromszínű ponyvatextíliára a cég logója is felkerült, így lett tökéletes és egyedi az üzenet. Habár a napellenzők csuklókaros szerkezete alapáron fehér, a porszóró üzemünkben lehetőség van a RAL-színskáláról választott árnyalatra fújatni – ezúttal koromfeketére festettük a szerkezetet. A stílusos napellenzők alatt jólesik megpihenni a lüktető város szívében, véd a napfénytől, az UV-sugaraktól, de a napellenzők hangulatteremtő ereje legalább ilyen meghatározó a bisztró mindennapi működésében. A jóhoz valóban könnyű hozzászokni, akkor is, ha az otthonunk vagy a vállalkozásunk komfortját növeljük egy praktikus és reklámértékkel bíró napellenzővel.

Ön elképzeli, a Rollstar megvalósítja! A Rollstar napellenzők ugyanis nem futószalagon gyártott egyen-árnyékolók, hanem az igények és a helyszíni adottságok figyelembe vételével megtervezett és elkészített, egyedi darabok. Ponyvából például több mint kétszázféle színt és mintát kínálunk, mindezt négy árfekvésben – alapártól a prémium minőségig –, így találkozhatnak az álmai a lehetőségekkel. Erről szólnak ezek a trikolor napellenzők is, amelyek inspiráló példaként szolgálhatnak Önnek is. 

error: Content is protected !!