Itt vannak a 2016-os divatszínek!

Bizonyára Ön is érezte már úgy egy lakásba lépve, hogy hívogatóan otthonos vagy épp ellenkezőleg, túl hideg és rideg. Nos, ezek nagyrészt a színeknek köszönhetőek, amelyek nagyon nagy hatással vannak ránk. Ezért is várjuk minden évben kíváncsian, hogy melyek lesznek az év divatszínei, hiszen ezek az árnyalatok az árnyékolástechnikai termékeinken is visszaköszönhetnek. Így lehet divatos és friss a lakás!

Tavaly a mély, barnásvörös Marsala volt az év divatszíne, ami a híres borpárlatról kapta a nevét. Ezt a merész és magabiztosságot sugalló színt nagy meglepetésre 2016-ban két árnyalattal váltotta fel a Pantone. Magyarázatuk szerint azért döntöttek két szín mellett idén, mert a rózsakvarc (Rose Quartz) és a derűs kék (Serenity) annyira jól kiegészíti egymást, hogy szinte elválaszthatatlanok. Így együtt különleges, könnyed, szinte éteri könnyedséggel teremtenek egyensúlyt. Persze külön-külön is hatásosak, miközben visszafogottan elegánsak maradnak. A púderrózsaszín többé már nincs a lánykaszobákba zárva, és ez a derűs kék árnyalat is feltűnhet a lakás bármely pontján – akár pliszéfüggöny vagy szalagfüggöny formájában is.

De impulzívabb, erősebb színekből sem lesz hiány 2016-ban. Talán a legderűsebb árnyalatként üdvözölhetjük a boglárkasárga színt. Ez a napfényes, telt szín tökéletesen mutat beltéri árnyékolókon és természetesen a napellenző, a napvitorla textíliája is pompázhat ebben az élettel teli színárnyalatban. És ha már természet, divatos az erdő mélyét megjelenítő, sötétzöld is, ahogyan az az erős, élénk árnyalat is, ami a piros és a telt narancs között egyensúlyoz. Aki a klasszikusabb színeket kedveli, örülhet, mert a jeges kávéhoz hasonlatos világosbarna tónus is nyerő idén. Ez a bézs szín alap árnyalatként kiegyensúlyozott, nyugodt környezetet teremt.

Ha kedveli a változatosságot és szívesen kísérletezik a színekkel, akkor azt új árnyékolókkal is megteheti, sőt arra is lehetőség van, hogy a megunt szalagfüggöny lamelláit felfrissítse az árnyékoló lamellák cseréjével. Élvezze kedvenc színeit az otthonában a Rollstar árnyékolóival!

error: Content is protected !!