Halló? Itt a Rollstar reluxák!

Akinek útjába esett egyszer is az utóbbi évben a Könyves Kálmán körút, a Népliget környéke, az biztosan nem ment el szó nélkül egy óriási építkezés mellett. A Groupama Aréna szomszédságában grandiózus projekt fejeződött be: elkészült a Telekom székház, ahová majd ezer darab Rollstar reluxát szereltek be. Megmutatjuk, milyen lett!

Több nagy és presztízs értékű beruházással a hátunk mögött, a Rollstar számára mindig van olyan kihívás, olyan árnyékolási feladat, amire büszkék lehetünk. Említhetjük többek között a FINA vizes világbajnokságot, a brit nagykövetséget, ahol ma már Rollstar napernyők alatt hűsölnek az illusztris személyek, de nagyon szerettük azt a munkát is, amit a Debreceni Református Kollégium Iskolájának és Gimnáziumának végeztünk. Oda több száz rolettát készítettünk.

A frissen átadott Telekom székházba közel ezer reluxát építettek be a kiemelt irodák, valamint tárgyalók üvegfalai közé. Erről is mesélünk, de előtte megkerülhetetlen méltatni az irodakomplexumot, ami Magyarország legnagyobb és leginnovatívabb irodaháza. A Tiba János által tervezett építmény méreteiről könnyebb fogalmat alkotni, ha elmondjuk, hogy ez az egyetlen épület önmagában három nagy budapesti irodaháznak felel meg százezer négyzetméteren, kilenc szinten, közel négyezer munkaállomással. 80 000 köbméter betont, 10 000 tonna betonacélt és annyi homlokzatüveget használtak fel az építkezés során, ami kiterítve 14 focipályát fedne be. Őrületes mérete mellett az irodaház tervezésekor kiemelt jelentőséggel bírt a fenntarthatóság megvalósítása is, és hogy a dolgozók igazán kreatív és inspiráló környezetben munkálkodhassanak. Ehhez hozzájárulnak a belső kertek, egy kis tó, a modern és kényelmes éttermek, a fitneszterem, a tetőszinti panorámás futópálya, és nem mellékes magának a munkakörnyezetnek a kialakítása, vagyis az irodák beosztása és felszerelése is.

Itt lépett a Rollstar a tettek mezejére. Bizonyos tárgyalóhelyiségeket és VIP-irodákat üvegfalakkal választottak le az épületben, amelyek ultra modern, átlátható megjelenést adnak. Vannak azonban bizonyos helyzetek, megbeszélések, egy-egy vendégfogadás vagy olyan munkák, amelyek kivételes koncentrációt igényelnek, és ehhez jól jön, ha egy kicsit el tud zárkózni, magában tud maradni az ember. Vagyis elforgatja az üvegfalak közé épített Rollstar reluxák lamelláit! Közel ezer darab, 25 milliméters reluxát építettek be az üvegfalakba, természetesen színharmoniált kivitelben. A high-tech miliőhöz az ezüst szín illett a legjobban, ezért ezüst reluxákat gyártottunk. Ezek a reluxák sötétítenek, ha bevágna a nap, takarnak, ha arra van szükség, és a tisztításukra sincs gond, hiszen az üveglapok között pormentesek maradnak. Működtetni forgatógomb segítségével egyszerű és praktikus: a lamellákat elforgathatók, és mivel a felső sín rejtve marad a vázszerkezetben, ezért csupán a lamellák láthatók. Intimitás és transzparencia, XXI. századi munkakörnyezet, ami bárhol megvalósítható. Akár az Ön irodájában, munkahelyén is!

error: Content is protected !!