Fix napvitorla: fix, hogy ez is különleges

A napvitorlák az árnyékolástechnika design vonalát erősítik, de az elmúlt években az is kiderült, mennyire jól alkalmazkodnak az árnyékolandó területhez. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy az egyedi adottságokhoz egyedi napvitorla készüljön. Ekkor érkezik Önhöz a Rollstar!

Mára a napvitorlát a napellenzőhöz hasonlóan feltekerheti, gombnyomásra irányíthatja, lehet sokszög, vagy épp a denevér szárnyát formázó a textíliája. De az alaptípus, a fix napvitorla is tartogat különlegességeket! Egyik legfrissebb munkánk kapcsán tartson velünk egy félköríves budai villa teraszára, amit mára egy könnyed és különleges fix napvitorla árnyékol.
Úgy kellett ugyanis legyártani ezt a napvitorlát, hogy a textília tökéletesen kövesse a terasz ívét. Ehhez az árnyékolóhoz is az S-Net textíliát használtuk, mert ennek az UV-stabilizált, mikrohézagos ponyvatextilnek a könnyedsége és rugalmassága miatt szépen feszül a napvitorla. A ház homlokzati színeihez illő, csontfehér S-Net textíliából készült el a fix napvitorla, amit három ponton a ház falához, a negyediken pedig egy Idea-oszlophoz rögzítettünk. Az Idea-oszlopot egyedileg az erkély oldalához csatlakoztatva elértük, hogy a lehető legnagyobb felületen és a legjobb szögbe állítva árnyékolja a teraszt ez a különleges íves napvitorla.
A napvitorla tehát újra bizonyított, ami Önnek is jó hír, ha olyan helyre keres külső árnyékolót, ami egyedi megoldásokat kíván, legyen szó a ponyvatextília formájáról, vagy épp a rögzítési lehetőségekről. Ha inspirációra vágyik, akkor kattintson megújult honlapunkra, ahol a referenciaképeink között több tucat napvitorláról nézegethet fotókat, sőt, az S-Net textíliák színpalettáját is megtalálja online.
Kérdéseivel, megrendelésével kapcsolatban keresse fel központi üzemünket, bemutatótermeink egyikét, de viszonteladó partnert is ajánlunk Önnek az ország bármely pontján. Üzemünkben egy pillanatra sem állt le a gyártás, megrendelését pontosan teljesítjük, hiszen itt a nyár, amikor árnyékolni kell! Ez fix!

error: Content is protected !!