A nyár nagy kedvence: Delta napellenző

Amikor kifejlesztettük a Delta csuklókaros napellenzőt, a Rollstar szakembereit az vezérelte, hogy egy nagy teraszok árnyékolására is képes, stabil és jó ár/érték arányú árnyékolástechnikai terméket kínáljunk vásárlóinknak. Azt gondoltuk, hogy a Delta lehet a nyár egyik kedvence, és nem is tévedtünk!

Irány a Balaton! Ez a nyár a legtöbb család életében a balatoni kiruccanásról lesz emlékezetes. A hírek mindenesetre arról szólnak, hogy a szabad balatoni szállásokra valósággal vadászni kell. Siófok az egyik legnépszerűbb úti cél, így nem csoda, hogy egy vendégváró ház tulajdonosa úgy döntött: teraszán vadonatúj árnyékolóval várja vendégeit. A Rollstar Delta csuklókaros napellenzője mára dísze és praktikus kiegészítője a háznak – természetesen elero motoros kapcsolóval, a tökéletes kényelem érdekében.
De mit kell tudni a Delta napellenzőről? Ez a napellenző a Rollstar saját fejlesztése. A Delta csuklókarjainak és billentőszerkezetének kialakítása lehetővé teszi, hogy az árnyékoló ponyva dőlésszögét fokozatmentesen állítsuk be, sőt a hazai piacon egyedülálló módon a becsukott napellenző csuklókarjait pontosan be tudjuk állítani a helyszíni felszereléskor. Ezzel nem csupán a napellenző tökéletes megjelenéséről, de tökéletes működéséről is gondoskodunk. Önnek nincs más dolga, mint a több mint kétszázféle ponyvatextil közül választani. Egyszínűt, blokkcsíkosat, cérnacsíkosat vagy mintásat szeretne? Kattintson megújult honlapunkra, és nézze meg most a választékunkat.
Ma már egyre többen döntenek úgy, hogy kézi hajtókar helyett automatizálják a napellenzőt, ami a kényelmi faktoron túl is tartogat előnyöket. A csőmotorral felszerelt és így kapcsolóval, illetve távirányítóval működtethető napellenzőt fény- és szélérzékelővel is ellátjuk. Ettől a pillanattól kezdve nem kell aggódni akkor sem, ha az otthonunktól távol ér bennünket egy hirtelen zivatar vagy vihar, miközben a napellenzőnket kitekerve hagytuk. Érzékelőkkel ellátva ugyanis a napellenző automatikája nélkülünk is teszi a dolgát: feltekeri a ponyvát, ezzel megvédi a napellenzőt. Még az erős Deltát is!
Önnek is pont egy ilyen stabil és megfizethető napellenzőre van szüksége? Keresse a Rollstar munkatársait és viszonteladóit, segítünk!

error: Content is protected !!