Északi fény és a roletták

Aki végigautózik a Váci úton Budapesten, az nem tudja nem észrevenni, hogy egymás után sorra nőnek ki földből az irodaházak – nem véletlenül nevezik irodafolyosónak. Az elmúlt időszak legjelentősebb épülete a Nordic Light irodakomplexum, ahol a Rollstar is képviselteti magát rolettáival.

Világtrend, hogy egyre többen döntenek a városi élet mellett, egyre többen dolgoznak irodai környezetben, amiből egyenesen következik, hogy egyre több az irodaház. Az olyan azonban, ami maximálisan figyel a környezetére, a zöld technológiák alkalmazására, a benapozás és a természetes fény dinamikájára, még mindig inkább fehér holló. Nos, a Nordic Light, azaz északi fény nevet viselő komplexum a Váci úton minden fenti igényt kielégít. A térbeli üveg lamellákból álló homlokzat LED világítása különleges északi fényt idéz, maga az épület pedig kiérdemelte a leginnovatívabb zöldépület címet.

Itt foglalják el a Cofidis irodái a legfelső két szintet, míg a földszinten a call center kapott helyet. A design az iroda filozófiájához méltó: rengeteg növényt telepítettek, és óriási, egész falakat betöltő természeti képekkel szelídítették meg a látszóbeton felületeket. Az egyik legnagyobb tárgyaló a Budapest nevet kapta, mert ugyanúgy kettéválasztható, mint ahogy a Duna kettészeli a két városrészt. A call center sem egy zsúfolt, elgépiesített munkakörnyezet, ami az okos térelválasztóknak és a növényeknek köszönhető. Büszkék vagyunk arra, hogy a Rollstar rolettái is a design részévé válhattak ebben a szuper modern irodaházban, és nem kevésbé arra, hogy ezek az árnyékolók minden nap munkában vannak, hogy megteremtsék az ideális fényviszonyokat a dolgozók számára. Fontos volt, hogy a roletta szinte észrevétlen maradjon, teljesen épüljön be a környezetébe. Már maga a roletta felépítéséből következik, hogy egy teljesen egyszerű, sima textília szolgál árnyékolóként, ám a Net textília, amit itt alkalmaztunk, különleges tulajdonságú: szabad kilátást enged, de nem lehet belátni rajta. Ezen kívül természetesen több tucatnyi textilfajtát kínálunk és a roletta felépítésére is vannak változatok, a legegyszerűbbtől a tokozott és tokozott, vezetősínes rolettákig.

error: Content is protected !!