Divatot diktálnak a Rollstar roletták!

Az árnyékolás, és különösen a beltéri árnyékolás többről szól, mint a praktikumról. Amikor a roletta feltűnt az árnyékolástechnika piacán, rövid idő alatt megszerettette magát, hiszen egyszerű felépítéséhez masszív kivitel párosul, modern, időtálló megjelenésű, könnyen kezelhető, és textíliája széles színskáláról választható ki. A Rollstar tavaszi nagy meglepetése a rolettaválaszték palettájának bővítése, nem is akármilyen színekkel!

A roletta mára a legismertebb beltéri árnyékolók egyike. Először azok fedezték fel maguknak, akik a csipkefüggöny és a sötétítő párosa helyett valami modernebbre, frissebbre vágytak. Aztán szépen bevonult a lakberendezés világába, nem érdemtelenül! Az egyszerűségével nagyszerű, megbízható roletta alap esetben rolettahengerre tekeredik fel és gyöngyfüzérrel vagy rugós rendszerrel mozgatható. A roletta következő lépcsője a tokozott kivitel, ami eggyel elegánsabb, hiszen a feltekert textília a tokjában rejtve marad. Ha a két szélén beszűrődő fénysugarakat sem akarjuk beengedni, akkor tokozott, vezetősínes rolettatípust készítünk méretre.

Az áttetsző, illetve a teljes sötétséget adó roletta nagy szabadságot ad az enteriőr színvilágának megkomponálásában: ha akarjuk, a környezetébe olvadó, pasztell háttér, ha bátrabbak vagyunk, színe látványos ellenpontja a berendezésnek. Mindehhez persze az is szükséges, hogy mindig megtaláljuk a megfelelő árnyalatú textíliákat, még akkor is, ha a legfrissebb divathullámokat ülnénk meg.

A Rollstar mindig is különös figyelmet szentelt a textilválasztéknak, így nem meglepő, hogy a tavaszt trenddiktáló rolettaválasztékkal üdvözli! A szürkésbarna, antracit színek mellé csatlakozik a csokoládébarna, az újra felfedezett okkersárga, a telt szilvakék és a borvörös, az aranyos pezsgőszín, az „új fehérként” aposztrofált galambszürke, valamint a friss tavaszi fuvallatot hozó kivizöld is. A választékbővítés nem csupán a divatszínekre épül, hanem az anyagminőségben is jelentkezik, hiszen mostantól selymes fényű, bronzos, ezüstös csillogású textileket is kínálunk. És még valamit: lágy esésű, áttetsző textilből is készítünk rolettát, ami a fényáteresztő függönyt a 21. századba repíti. A Rollstar rolettával Ön is divatot diktálhat!

error: Content is protected !!