Classic napellenző: na, ez telitalálat!

Napellenzőink közül a Classic termékcsalád az egyik legkedveltebb típus, amit előszeretettel választanak azok, akik az időtálló, klasszikus megjelenést keresik akkor is, amikor kültéri árnyékolásról van szó. Látványos Balaton-parti példát mutatunk arra, hogy a Classic napellenző hogyan kerülhet a környezetével tökéletes összhangba. Köszönhető ez a ponyvatextíliának, ami egyszerűen telitalálat!

A Classic napellenzők mára a Rollstar klasszikus darabjai a termékkínálatban. Védenek a napsütés és a szemerkélő eső ellen, bírják a szelet, megjelenésükkel pedig az elegáns, időtlen trend képviselői. Mindehhez azonban a gyártási technológia és az UV-stabilizált ponyvatextíliák nagyon is modernek, így ezek a napellenzők mindenből a legjobbat kapják! Több mint kétszázféle ponyvát kínálunk, csíkosat és egyszínűt is, így az otthonához és lakókörnyezetéhez leginkább illeszkedő textíliából készítjük el a méretpontos napellenzőt. A ponyva védelméhez alumínium védőtetőt is ajánlunk, ami maximálisan óvja a feltekert ponyvát az időjárás viszontagságaitól.

Ezúttal a Balatonról hoztunk fotót egy szép Classic napellenzőről, mert úgy gondoljuk, példás az az összhang, amit a napellenző és a ház, a táj együtt alkot. A csodás, zöld fás ligetre panorámás teraszra egy klasszikus csíkozású Classic napellenző került. A ponyva a természet színeit jeleníti meg, miközben ha kicsit távolba réved a tekintet, felcsillan a Balaton zöldes-kékes vízfelülete. Páratlan harmónia és nyugalom érezhető. A technológia megjelenése a természetben nem hat zavaróan, sőt sokkal inkább kiegészítik egymást. És épp ez az erőssége a Classic napellenzőnek: védelmet ad, komfortos környezetet teremt a hűsöléshez, a pihenéshez, miközben dísze is a háznak, a tájnak.

Mivel a Balaton-partról van szó, ahol sokszor szeles az idő, nem csupán látványos, de biztonságos is a Classic napellenző, mivel ez készül a legerősebb csuklókarokkal. Az előfeszített rugóknak és masszív öntvényeknek, a stabil szerkezeti kialakításnak köszönhetően még egy 32 négyzetméteres területet is tökéletesen és hatékonyan árnyékolhatnak. Ha négyzet alakú vagy a szélességénél hosszabb textíliával árnyékolható a terasz, az erkély, akkor ezeket a különleges igényeket a Classic Extra napellenzővel tudjuk kielégíteni. A Classic termékcsalád harmadik tagja, a Classic Plus pedig akkor jó választás, ha nem csupán a napsugarak, de a kíváncsi tekintetek elől is rejteni szeretnénk a teraszt. Ezt a napellenzőt ugyanis két, külön-külön mozgatható textíliával készítjük: az egyik árnyékol, a másik pedig elővászonként akár 150 cm hosszan leereszthető.

error: Content is protected !!