Bérházi erkélyből színes oázis

Ébred a természet, és egyre türelmetlenebbül várjuk, hogy végre kiszabadulhassunk a négy fal közül. Kinek a kert, kinek az erkély jelenti a kapcsolatot a természettel, egy biztos: ha kreatívan a saját ízlésünkre formáljuk és a komfortról gondoskodó napárnyékolásról is gondoskodunk, akkor a belvárosban is létrehozhatjuk a saját oázisunkat. Tervezni most kell, hogy a tavasz első napjaira elkészüljön az egyedi napellenző is!

A szürke napokon sokan vágyunk messzi, napsütötte vidékre. Azonban azt kevesebben veszik észre, hogy az orruk előtt a megoldás, hiszen még egy kis belvárosi erkélyből is válhat mediterrán oázis. Amikor elkészültünk ennek a bérházi erkélynek az árnyékolásával, pontosan ezt éreztük, így reméljük, hogy ilyenkor, a tervezés időszakában kellő inspirációként szolgálhat Önnek is. Példaértékű, ahogyan a régi polgári idők hangulatáról gondoskodó cementlapok és a 21. századi technológiát képviselő napellenző ilyen egységbe és harmóniába tudott itt kerülni. Ehhez az kellett, hogy az újra divatos, színes és mozgalmas cementlapburkolathoz visszafogott színvilágú, bézs napellenző-textíliát választottak. Így a végeredmény egy olyan egyedi erkély lett, ami már csak a jó időre, néhány zöld növényre és bútorra vár ahhoz, hogy birtokba vegyék.

Megéri tervezgetni ezekben a hetekben, eljátszani a gondolattal, Ön hogyan tudná az ízlésének, családja életvitelének megfelelően átformálni az erkélyt, a teraszt. És ha a megfelelő napellenző kiválasztására kerül a sor, akkor számíthat a Rollstarra! Honlapunkon átböngészheti, milyen modern árnyékolástechnikai termékek állnak a rendelkezésére, és természetesen a helyszíni felmérés is kihagyhatatlan ahhoz, hogy először is a legmegfelelőbb napellenzőt ajánlhassuk Önnek, és hogy abban is biztos lehessen: az erkélyéhez milliméterpontosan illeszkedő árnyékoló készül el. Az egyedi gyártásban rejlő előnyök között említjük még azt az óriási textilválasztékot is, aminek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie, amikor a legjobbat keresi. Ehhez is minden előzetes információt megtalál a honlapunkon, ráadásul nemrégiben még könnyebbé tettük a választást azzal, hogy négy árfekvésben kínáljuk a ponyvatextileket. Az alapártól a prémium kategóriáig széles palettát mutatunk a textíliákból, és egy látványtervezőt is ajánlunk a tervezgetéshez.

Döntsön a divatos pasztell, a klasszikus csíkos vagy bármely más ponyvatextil mellett, csuklókaros napellenzőink egyazon stabil szerkezeti felépítésben készülnek, és aszerint változtatjuk a különféle profilok és konzolok vastagságát, masszívságát, hogy mekkora napellenzőre van szüksége. Mindig az igényeknek megfelelően! Azt is eldöntheti, hogy fehér vagy egy választott színre porszóratva szeretné a szerkezetet, és hogy a napellenző ponyváját védené-e plusz tokkal. Még arról is dönthet, hogy mechanikusan, netán távirányítóval szeretné mozgatni a napellenzőjét. Tervezzen szabadon, a Rollstar segít a megvalósításban!

error: Content is protected !!