400 roletta munkára készen!

Budapest egyik legújabb irodaházán, a Hillside ablakain mintegy négyszáz Rollstar roletta szolgálja napról napra a dolgozókat. Talán apró részletnek tűnik ez egy ilyen hatalmas beruházás kapcsán, mégsem az: megfelelő fények nélkül ugyanis kizárt a munkakomfort. Ha árnyékolókkal (is) fokozható a hatékonyság, miért ne gondoskodnánk róla?

Ma, amikor reggelente legalább annyian járnak fővárosi irodaépületekbe dolgozni, mint Szeged, Győr és Nyíregyháza teljes lakossága, már nem lehet kérdés, fontos-e a dolgozók igényeit és kényelmét kiszolgálni. Persze fontos a jövőbe mutató épületdesign is, meg az energetika, a zöld szemlélet, fontos a környezetre reflektálni, és mindezt a beruházók fel is ismerték. Ezen az építészeti mezsgyén közelíthető meg a nemrégiben felépült Hillside Irodaház is közvetlenül a MOM Park szomszédságában.

Zöld környezetben zöld irodák születtek, aminek a Rollstar is részese. Több mint négyszáz exkluzív roletta került a csupa üveg épület hatalmas ablakaira, biztosítandó a megfelelő fényviszonyokat. A Silk shade textillel ellátott rolettákat a német elero motorok működtetik, így gombnyomásra megteremthető az árnyék, illetve fénybe borítható minden iroda, éppen az igényeknek megfelelően.

A roletta mára a modern irodák alaptartozékának tekinthető: időtlenül letisztult, egyszerű megjelenése minden térben, minden irodakoncepcióban működik. És itt jön a csavar: mert az egyszerűség high-tech technológiával társul. A Rollstar rolettákat ugyanis csakis bevizsgált, kitűnő minőségű textíliákból készítjük, milliméterpontosan az ablakokra szabva. Az alapmodelleken lakkozott acél rolettacsőre tekerednek a textíliák, alul pedig bevarrt alumíniumcsövek szolgálnak nehezékként. A roletták következő típusát a tokozott változatok jelentik, amikor a rolettahengert védőtok rejti. A csúcsot a tokozott, vezetősínes roletták jelentik, amikor oldalról sem érkezhet be egyetlen kósza napsugár sem. Ami pedig a textileket illeti, legalább ötvenféle rolettatextíliát kínálunk a Rollstarnál, mert azt is tudjuk, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikum is legalább annyira lényeges azon a helyen, ahol időnk nagy részét töltjük: az irodában, a munkahelyünkön.

error: Content is protected !!