30 éve együtt, a Rollstarral

Az év vége felé közeledve minden ember és minden vállalkozás visszatekint a háta mögött hagyott esztendőre: összegez, tervezget, igyekszik erőt meríteni a sikerekből. Mi a Rollstarnál azt ünnepeljük, hogy 30 éve dolgozunk, gyártunk, fejlesztünk, hogy árnyékolástechnikai termékeinkkel szebbé és komfortosabbá tegyük a mindennapokat. Büszkék vagyunk rá, hogy évtizedes kapcsolatok fűznek bennünket viszonteladói partnereinkhez. Őket kérdeztük, miért választották a Rollstart.

Győr, Kecskemét, Debrecen, Szeged, Pécs, Budapest, Veszprém, Keszthely, Szekszárd, Szentes, Szolnok, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Eger… Az ország szinte minden nagyvárosában jelen vagyunk viszonteladóink segítségével, amit harminc évünk nagy sikerének tekintünk. Úgy gondoltuk, hogy idén mondják el ők, miért választották a Rollstart, milyen értékeket tartanak fontosnak és hogyan találták meg vállalkozásuk sikerét az együttműködésünkben.
Köszönjük az inspiráló történeteket!

Mi is ugyan úgy hiszünk a családi vállalkozások erejében, mint soproni partnerünk:

Cégünk több mint 15 éve dolgozik együtt a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft.-vel . Ami számomra mindig előnyt jelentett, hogy a cég, csak úgy mint a miénk, családi vállalkozás. Éveken keresztül próbálkoztak a konkurens vállalkozások hasonló termékekkel, de mivel mi nagyon meg vagyunk elégedve a minőséggel és a kiszolgálással, ezért kitartunk a Rollstar mellett. Persze mindenhol vannak hibák, mivel emberek vagyunk, de mindig megtaláltuk a megoldást és ez szerintem ezután is így lesz. Ami a termékeket illeti, számunkra a minőség a legfontosabb, főképp a mai világban, amikor óriási az árverseny, és ennek kárát látja a minőség. Az én mottóm: ami olcsó, az rövid életű. Örülök, hogy a Rollstarral könnyedén együtt tudunk dolgozni.

Takács Beatrix, Takács Árnyékolástechnika, Sopron

Örülünk annak, hogy lakberendezői szemmel is értékesek a termékeink:

Több mint 25 éve képviseljük a Rollstar Kft. minőségi termékeit Kecskeméten és Budapesten, ami nagyon nagy idő. Lakberendezőként is szívesen ajánlom ezeket a bel- és kültéri árnyékolókat, nagyra értékelem, hogy ami funkcionális, lehet mutatós és esztétikus is. Köszönjük, hogy a Rollstar követi a napellenzőtextilek trendjeit, így amikor ezekkel tervezünk, tudjuk, hogy szépen öltöztetik majd az otthonokat.

Német Ágnes Csilla, Gulácsi György, Solart Árnyékolástechnika, Kecskemét

Az egyszemélyes vállalkozások is fontosak számunkra:

Véletlenül, egy ismerősöm segítségével kerültem kapcsolatba az árnyékolástechnikai termékekkel.
Amikor Budapestről Keszthelyre kerültem az agráregyetemre, a diploma megszerzése után a környék mezőgazdasági területein dolgoztam. A rendszerváltást követő években keveredtem ide, erre a szép pályára. Úgy 25 éve szállítok árnyékolástechnikai termékeket a Rollstartól a munkámhoz, és mindig precízen, kiváló minőségben, segítőkészen álltak a feladathoz. Mindezek kellenek ahhoz, hogy egyszemélyes vállalkozásom beváltsa a hozzá fűzött reményeket. Örülök a Rollstarral való üzleti kapcsolatnak, és remélem, még sokáig tartani fog!

Tóbiás László, Keszthely

Stabil, megbízható partnernek lenni a nehéz időszakokban is:

2009-ben indítottuk árnyékolástechnikával foglalkozó vállalkozásunkat. Kezdetben csak belső árnyékolástechnikai termékekkel dolgoztunk, de pár éven belül külső árnyékolókkal bővítettük kínálatunkat. A Rollstarral már a kezdetektől fogva együtt dolgozunk és nagyon sok értékes tapasztalattal, tudással gazdagodtunk a segítségükkel. Az elmúlt tíz évben voltak nagyon jó és nehéz időszakok is, de mindig stabil partnerként álltak mögöttünk és számíthattunk a támogatásukra. Kiváló minőségű termékeikkel rengeteg ügyfelünknek hosszú távon megbízható megoldásokat nyújthattunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is sok közös siker vár ránk.

Kinaritz Miklós, NEO Árnyékolás, Budapest

Korszerű nyílászárókhoz kiváló árnyékolástechnika, ezt valljuk mi is:

Vállalkozásunk indulása megközelítőleg egybeesett a műanyag nyílászárók hazai elterjedésével. Mi is belevágtunk, így 1995-ben megnyitottuk bemutatótermünket. A korszerű nyílászárókhoz megfelelő minőségű és színvonalú árnyékolástechnikai termékeket szerettünk volna kínálni, a Rollstar termékpalettája pedig már ebben az időben is minden igényt kielégített. Így indult el 25 évvel ezelőtt az üzleti kapcsolatunk. Az eltelt évek alatt több terméküket is értékesítettük sikerrel, ám a pliszéfüggöny azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A Rollstar tulajdonosai, vezetői és munkatársai mindig elkötelezettek voltak a termékeik kiváló minősége mellett és minden segítséget, támogatást biztosítottak az értékesítési folyamat során. Kívánom, hogy a következő 30 év is legalább ilyen sikeres legyen a Rollstar számára, egyben köszönöm a bizalmat és a sok segítséget, amelyet az elmúlt években kaptam és amely hozzájárult az eredményes tevékenységünkhöz az árnyékolástechnika területén!
Közeledve az év végéhez megragadom az alkalmat, és boldog karácsonyt és sikeres új évet, mindehhez nagyon jó egészséget kívánok!

Dafkó János, Dafix Kft., Miskolc

error: Content is protected !!