Van különbség napernyő és napernyő között?

Az első napsugarakkal együtt megszaporodnak az érdeklődők is, akik napernyőt keresnek otthonuk vagy épp vendéglátóhelyiségük komfortosabbá tételéhez. Gyakran döntő az időfaktor – most azonnal árnyékot akarok –, és persze az árcédula, mindez azonban elhibázott választáshoz vezethet. Mert óriási különbség van napernyő és napernyő között, és az sem mellékes, hogy megtalálja-e a vásárló jövőre is a céget, ahol vásárolt.

A legpraktikusabb, egyben legnépszerűbb mobil kültéri árnyékolóként nyáron sokan szeretnek napernyő alatt hűsölni. Persze ehhez be kell szerezni a megfelelőt, ami minden szempontból teljesíti az elvárásainkat. Mi történik ilyenkor? Megnézzük a nagy barkácsáruházak kínálatát és végigböngészünk néhány oldalt a neten…

…És nem értjük, hogy miért vannak nagy árkülönbségek a napernyők között, miért van az, hogy nem látunk konkrét árakat egy oldalon, esetleg elsiklunk olyan „részletinformációk” fölött, amik bizony nagyon fontosak, mert egészen egyszerűen meghatározzák a napernyő minőségét, és ezzel együtt azt is, hogy boldogan és hibátlanul tudjuk-e majd használni, vagy pedig csalódottak leszünk, mert rossz üzletet kötöttünk.

A Rollstarnál hiszünk abban, hogy kellő ismeret birtokában lehet csak jól választani, ezért honlapunkon minden termékünkről, így a napernyőkről is részletesen leírjuk a legfontosabb tudnivalókat. Na, nem kell megijedni, nem száraz műszaki dokumentációról van szó, de bizony van néhány olyan kifejezés, ami garancia a minőségre, ezért a leírásainkban szerepel. Ilyen például, hogy az árnyékolóinkat extrudált alumínium profilokból és rozsdamentes alkatrészekből gyártjuk, hiszen ettől lesz erős és ellenálló a szerkezet, és az sem fordulhat elő, hogy két-három nagy eső után rozsdás lé folyik a napernyőről. Ugyanilyen fontos a napernyő ponyvatextíliája is, aminek nem csak mutatósnak kell lennie, de megfelelő UV-védelmet kell adnia. Ezért a Rollstar kizárólag a svájci Rákliga által bevizsgált, UV-stabilizált textíliákkal dolgozik, amik kiszűrik a káros UV-sugarakat és a nap sem fakítja ki csúnyán. Ugye, egyértelmű, hogy a lepedővászon minőségű árnyékolókhoz képes milyen nagy a különbség?!

Aztán ott van az a szintén nem mellékes szempont, hogy vásárlás előtt az üzemünk kertjében megnézheti és ki is próbálhatja a különböző méretű és típusú napernyőinket, így nem az egeret szorongatva vagy a becsomagolt termék dobozát firtatva kell döntenie. Ráadásul jó néhány árnyékolónkról videót is készítettünk, hogy már az otthonában megnézhesse működés közben a Rollstar árnyékolókat.

A helyszíni adottságoknak is megfelelő, egyedi árnyékolót a jól szabott öltönyhöz tudjuk hasonlítani, ahol minden milliméterpontosan passzol az igényeink szerint. Fontos ez a vendéglátóhelyek számára is, ahol ilyenkor nyáron az egyik leghívogatóbb dolog a kellemesen árnyékolt terasz. Az már csak a hab a tortán, ha a napernyő messziről hirdeti a kávézót vagy a cukrászdát… Mert a napernyő reklámhordozóként is tökéletes.

error: Content is protected !!