Újra bevetésen a napvitorla

Aki találkozott az előző hírlevelünkkel, emlékezhet arra, hogy egy fa pergola árnyékolásáról írtunk. Hogy mivel? Hát persze, hogy napvitorlával, ami újfent bizonyította sokoldalúságát. Most egy friss példát hozunk arra, hogy a napvitorla bárhová is kerüljön, könnyed és elegáns árnyékoló, ami tudja a dolgát.

Ezúttal Balatonalmádiba, egy védett családi kertbe kalauzoljuk az olvasót. Minden idilli, a medence víztükrében megcsillan a napfény, mellette található egy hívogató pihenőhely kényelmes kerti kanapéval. A fák és bokrok ölelésében berendezett szabad téri nappali helyét egy míves kidolgozású kovácsoltvas pergola jelöli ki. Ám ezen a pergolán nem fut vadszőlő vagy japán lonc, hogy árnyékot adjon. És itt jön a Rollstar és az egyedi napvitorla.

Amikor a tulajdonos felkeresett bennünket, mi rögtön tudtuk a választ a kérdésére: napvitorlával lehet esztétikusan, ugyanakkor hatékonyan megoldani a kerti pavilon árnyékolását. Méghozzá egy olyan négyszögletű napvitorlával, amit a keret méretének megfelelően gyártunk le le és feszítünk ki az oszlopokhoz. A napvitorlákhoz használt, speciális ShadeNet (S-Net) textíliák közül az elegáns csontfehérre esett megrendelőink választása, így ez az ultrakönnyű, szépen feszülő ponyvatextil került a pergolára. Ennek a világos textilnek is 73%-os az árnyékolási képessége, ami szuper jónak számít, ám honlapunkon megnézheti a teljes S-Net ponyvaválasztékot. Itt rögtön megtudja azt is, hogy milyen az egyes anyagok – mondjuk a királykék, az ezüst vagy a narancsszínű textília – árnyékolási képessége.

Amikor a napvitorla a helyére került, és mindent megfelelően beállítottunk, rögtön más látványt nyújtott a pergola. Arról nem is beszélve, hogy egész nyáron kifeszítve árnyékolhat, elegendő a szezon végén, ősszel leszerelni a tároláshoz. Ezért is fontos, hogy ebből a könnyed, mikrohézagos S-Net textilből készüljön a napvitorla, hiszen ezért szépen feszül, nem ereszkedik meg idővel, átjárja a szellő és a nagy esőtől sem kell félteni. A Rollstar napvitorla újra bizonyított!

error: Content is protected !!